reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Maciek od paru dni "zjada" swoje piąstki i tak śmiesznie wygląda jak próbuje wetknąć sobie cała piąstkę do buziaka, a czasami ma kłopoty z celem i łapka ląduje np. na czole

reklama
;D Albo jak nie trafi paluszkami i zaczyna ssać (tak głośno cmokać) środek dłoni :) Tudzież chce wpechnąć obie łapki do buzi i jest wielce zdziwiony, że nie może ;D

Muszę się Wam pochwalić, że Natka dała mi już 3 razy przespać całą noc. Położona standardowo o 20 obudziła się dopiero o 5.30 jakby usłyszała, że tata wrócił z pracy. Super było przespać całą noc od jakiś 5- ciu miesięcy. :laugh:

Ja też dzisiaj przespałam calą nocke - rewelacyjne uczucie jak człowiek jest wyspany :)zobzczymy jak będzie dzisiaj

Brawo dla Patryka, kati :):)
U nas obok dawnego "a gy" i "a gu" od czasu do czasu pojawiają się zabawne śpiewy przypominające indiańskie zawołonia. Dzisiaj rano tak wołał, z językiem wywalonym na wierzch ;D

reklama
Milla tak podobno zdaza sie czesto dzieciom w 3 miesiacu poniewaz jest to tzw moment szybkiego wzrostu, ale podobno nie trwa to dluzej jak kilka dni i potem wszystko spowrotem wraca do normy, powodzenia :)

Do góry