reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

mokkate witam

w sumie nic się nie działo ale nie mogłam jakoś założyć netu w domu przeprowadzaliśmy się itd

ale teraz w miarę możiwości na pewno będę pisać

poza tym jak zapewne się domyślasz /domyślacie i tak jak zwykle w ilości postów zdobędę rekord!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny jestem w lekkim szoku:rofl2:.Otoz moje dziecie jak zmywam garczki sciaga mi np spodnie od pizamy i klepie po golym tylku:laugh2::laugh2: skad on to umie?smieje sie wtedy w nieboglosy!
na dodatek dzis przyssal sie do mnie w bok mojego brzucha i puscic nie chcial:happy2::laugh2::laugh2::happy2:

Olka fetyszem są palce od nóg nie ważne czyje i nie ważne jak wyglądają :eek::szok: ble najlepiej jednak pomalowane na czerwono :tak: uwielbia je GRYŹĆ:eek:

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje :tak::tak::tak:

Karola nie zamierza się wysilać, leniwiec jeden !!

Chodzi, jak nikt nie patrzy :szok::szok::szok: Nie daj Boże, spojrzysz, spotkacie się wzrokiem i powiesz jej jak ładnie chodzi... W jednej sekundzie siada na pupie, zamienia styl przemieszczania na raczkowanie i ... ogień :-)

Uśmiałam się z Waszych "odkrywców", dzieciaki są niesamowite :-)

Maggusia no ładnie:-DNiezły jest Brianek:rofl2:

Nowym "postępem" Mateuszka jest zdarty nos - gałąź stanęła mu na drodze:eek:

Maggusia- ale komicznie to musi wyglądac :-D:-D:-DNiezły jest Brianek

A mój Antek ..jak stoi w łóżeczku to sam sobie ściąga portki i nastepnie pampersa i smieje sie w głos;-):tak:
A wczoraj chodzenie za rączke z mama zasuwał leniuch aż trzeszczało ...także mysle że jako ostatnia marcowa mama w niedługim czasie doczekam sie pierwszych samodzielnych kroczków mojego dziecka
Ponadto Antek odkrył muchy i tak go smiesza że próbuje je lapac i smieje sie w głos.

reklama
ubawiłam się dziewczynki jak poczytałam o wyczynach Waszych szkrabów:tak::-D
mojego Maksa smrodki nie pociągają - ale za to uwielbia oblewać się wodą i byc mokrym no i kocha wszelkiej maści błocka i kałuże - zaraz wkłąda w nie ręce:-p

z postępów: rozhulał się z mówieniem, zaczyna wszystko powtarzać i gada jak najęty, aż trudno już wyliczyć co!!!

no i usmażył przy odrobinie maminej pomocy ;-) swoją pierwszą jajecznicę po czym SAMODZIELNIE zjadł ją widelczykiem:szok:

teraz chce jeść tylko SAMODZIELNIE widelcem - wszystko inne wypluwa:crazy:
więc marne szanse żeby coś przytył ....
zwłaszcza, że jak trafia pełnym widelcem do buzi to jest tak skupiony że słychać jak mu się mięśnie napinają:rofl2::-D:rofl2:

Do góry