reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga, pozwól jeść Maksiowi! :-) moja Agata też tak zaczynała, co wypadło z buzi - skrupulatnie zbierała i rączkami pakowała do buzi :-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
oczywiście, że pozwalam, a duma mnie rozpiera
ba! już to nawet nagraliśmy!
fajnie!!! szkoda, że y nie wpadliśmy na to, by uwiecznić te chwile na filmie
koga
Mama Maksa i Julka
tym razem nas olśniło, bo zazwyczaj też nie myślimy, żeby coś nagrać
ale tym razem powstał cały filmik - Maks mieszający jaja widelcem w talerzu (było bosko jak mu z widelca takie ciągutki jajeczne skapywały), Maks mieszający jajecznicę łychą drewnianą na patelni i na końcu Maks wsuwający jejecznicę widelcem i odpowidający między kęsami na pytanie : co jesz? jaja:-)
ale tym razem powstał cały filmik - Maks mieszający jaja widelcem w talerzu (było bosko jak mu z widelca takie ciągutki jajeczne skapywały), Maks mieszający jajecznicę łychą drewnianą na patelni i na końcu Maks wsuwający jejecznicę widelcem i odpowidający między kęsami na pytanie : co jesz? jaja:-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
tym razem nas olśniło, bo zazwyczaj też nie myślimy, żeby coś nagrać
Ależ to musiał być rozkoszny widok
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
koga! REWELACJA!!!:-):-):-)
moja Agatka też mówi jajo jak smażę jej jajecznicę (z 2 jajek) :-)
moja Agatka też mówi jajo jak smażę jej jajecznicę (z 2 jajek) :-)
magdalenaB
marcowa mama 06'
no ja widze ze wszytkie te nasze dzeici to jakies postępowe sie zrobily ;-)
co jedno to bardziej hehe
co jedno to bardziej hehe
reklama
Podziel się: