reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
OLek zbiera w parku pety po czym wrzuca je do kosza na śmieci i jak mu się nie bije brawo to sam sobie klaszcze :tak:

u mnie jest problem jak Kuba wykąbinuje coś z kupsztalem bo ja mam odrazu odruch zwrotno-wymiotny ( na szczęście zaprzestał tych praktyk)

Na szczęście Maja na widok swojej kupy ostatnio zatyka nos i mówi fuj :)

Ale przygody Waszych maluchów mocno mnie ubawiły. Maja na parapety wchodzi - wszkrabuje sie na kaloryfer później już parapet, z tego powodu mamy wymienione klamki w oknach na takie z kluczem. Niestety próby oduczenia wchodzenia na punkt widokowy kończą się fiaskiem

Asioczek - co dziecku bronisz. może wypatruje jakiego fajnego męskiego towaru przez okienko? może czeka na swego ułana?:-)

a dziś pół Krakowa musiało obejrzeć autko i kubek z piciem Titka.
ale najlepszy wałek zrobił w Galerii - ludzi multum- a tam oja gwiazda puszczała syrenę w swoim autku i przez to ieliśy dorge wolną i mnóstwo zdziwionych spojrzen

mojej na szczęście za punkt widokowy służy okno od balkonu, na które nie trzeba sie wdrapywać:-D

kaśka twój chłopak wie co robi już za wczasu uczy się zwracać na siebie uwagę i torować drogę dla przyszłej sławy:tak:

reklama
Kinga- wielkie brawa dla małej podróżniczki na własnych nóżkach....:-)

Agao- wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!! Co się z Tobą działo????????:-)
Poszukam odpowiedzi na innych wątkach, bo pewno już pisałaś...:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry