reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u mnie jest problem jak Kuba wykąbinuje coś z kupsztalem bo ja mam odrazu odruch zwrotno-wymiotny ( na szczęście zaprzestał tych praktyk)
asioczek
Fan(ka)
Na szczęście Maja na widok swojej kupy ostatnio zatyka nos i mówi fuj
Ale przygody Waszych maluchów mocno mnie ubawiły. Maja na parapety wchodzi - wszkrabuje sie na kaloryfer później już parapet, z tego powodu mamy wymienione klamki w oknach na takie z kluczem. Niestety próby oduczenia wchodzenia na punkt widokowy kończą się fiaskiem
Ale przygody Waszych maluchów mocno mnie ubawiły. Maja na parapety wchodzi - wszkrabuje sie na kaloryfer później już parapet, z tego powodu mamy wymienione klamki w oknach na takie z kluczem. Niestety próby oduczenia wchodzenia na punkt widokowy kończą się fiaskiem
Asioczek - co dziecku bronisz. może wypatruje jakiego fajnego męskiego towaru przez okienko? może czeka na swego ułana?:-)
a dziś pół Krakowa musiało obejrzeć autko i kubek z piciem Titka.
ale najlepszy wałek zrobił w Galerii - ludzi multum- a tam oja gwiazda puszczała syrenę w swoim autku i przez to ieliśy dorge wolną i mnóstwo zdziwionych spojrzen
a dziś pół Krakowa musiało obejrzeć autko i kubek z piciem Titka.
ale najlepszy wałek zrobił w Galerii - ludzi multum- a tam oja gwiazda puszczała syrenę w swoim autku i przez to ieliśy dorge wolną i mnóstwo zdziwionych spojrzen
reklama
Podziel się: