reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Brawo dla Titka :-):-):-):-):-):-)
Łukaszek wspiął się po podnóżku na wiaderko, a to po to, żeby sięgnąć misia. Mało nie dostałam zawału, jak to zobaczyłam. Oczywiście nogi się pode mną ugięły. Teraz to będę się bała zostawić go nawet na sekundę.
Łukaszek wspiął się po podnóżku na wiaderko, a to po to, żeby sięgnąć misia. Mało nie dostałam zawału, jak to zobaczyłam. Oczywiście nogi się pode mną ugięły. Teraz to będę się bała zostawić go nawet na sekundę.
K
KingaP
Gość
SUUUPER!
No widzisz Kasia, niepotrzebnie się martwisz. Wszystko w swoim czasie :-)
Nasza Karola tez nieśmiało stąpa już od jakiegoś czasu, ale żeby więcej niż trzy kroki poczyniła, to
A żalu, o którym piszesz, to też się bałam. Moje dziecię lojalne wobec starej matki :-)
No widzisz Kasia, niepotrzebnie się martwisz. Wszystko w swoim czasie :-)
Nasza Karola tez nieśmiało stąpa już od jakiegoś czasu, ale żeby więcej niż trzy kroki poczyniła, to
A żalu, o którym piszesz, to też się bałam. Moje dziecię lojalne wobec starej matki :-)
K
KingaP
Gość
uuuuuuuuuuuu, ja nie biorę Karoli w nocy z łóżeczka :-) Rafał do niej wstaje jak jest potrzeba :-)
anian
Fanka BB :)
Gratuluję chodziaczkom
Kasiu a tak się matrwiłaś, a jak piszesz Piotrek rozwija się w swoim tempie
Moej dziecię zaczęło rozwijać mowę....dziś stoi przed kompem i krzyczy: dzidzia, dzidzia....po czasie zajarzyłam,że na pulpicie ona:-)
Kasiu a tak się matrwiłaś, a jak piszesz Piotrek rozwija się w swoim tempie
Moej dziecię zaczęło rozwijać mowę....dziś stoi przed kompem i krzyczy: dzidzia, dzidzia....po czasie zajarzyłam,że na pulpicie ona:-)
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Tito postawił dziś swoje PIERWSZE SAMODZIELNE KROCZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żal mi tylko, że byłam wtedy w pracy.
No widzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER! GRATULACJE!!!!
Kasiu, mnie też to kiedyś ominęło, więc jak najbardziej Cię rozumiem...
Podziel się: