reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Witam dziewczyny postaram się częściej odwiedzać. Szczerze powiedziawszy wzięłam sobie za dużo w tym roku na barki leciałam na:3,5 etatu. W końcu zaczynam budowe i naprawde uwierzcie mi nie miałam nawet nie tyle czasu ( szkoda że doba nie trwa 48 godzin) ale i siły. Ja czuje się bardzo dobrze nic mi nie dolaega na razie nawet zgagi nie mam tzn miałam 3 dni i przeszła mi. A poza tym mam wakacje od poniedzaiałku. Acha rodzic mam zamiar w lutym ( wg ostatniej miesiączki 26 )czli Misiek będzie miał 23 miechy. To nie tak źle. Trochhe mi nie wyszło bo chhciałam styczeń no ale cóż :)OBiecuje zresztą co widać od tego tygodnia że bedę częściej zaglądała. Buziakam Was wszystkie.

P.S. ja tu zaglądałam ale nie pisałam:wściekła/y:;-)

reklama
:-):-) agawa, jestem rozczulona :tak::tak::tak:

Mam nadzieję na suwaczek w moim podpisie :-) (muszę ten odliczający dni do wakacji zastąpić jakimś godnym :-) ) Starania rozpoczęte :tak::tak::tak: Miło się starać :-) Ciekawe ile prób przed nami???

:-):-) agawa, jestem rozczulona :tak::tak::tak:

Mam nadzieję na suwaczek w moim podpisie :-) (muszę ten odliczający dni do wakacji zastąpić jakimś godnym :-) ) Starania rozpoczęte :tak::tak::tak: Miło się starać :-) Ciekawe ile prób przed nami???

no to widzę że grono starajacych się o maleńką fasolinkę powiększa się z dnia na dzień:-):-):tak:......trzymamy kciuki Kinguś:tak::-).........a może kiedyś wszystkie razem stworzymy nowy podrozdział na bb;-);-):-)

Nie powiem, staranie się to dość przyjemna sprawa;-):tak:,
Kinia P trzymam kciuki. Jak by Ci sie udało to może na marzec;-):tak::blink:

agawa: goraco gratuluje!!! jejku, nic nie wiedzialam ze ty rowniez sie spodziewasz malenstwa, wiec 2xwieksza radosc :-)
fajnie, fajnie.
zazdroszcze tego oczekiwania :tak:

Nie powiem, staranie się to dość przyjemna sprawa;-):tak:,
Kinia P trzymam kciuki. Jak by Ci sie udało to może na marzec;-):tak::blink:

to prawda, dość przyjemna :-) Mąż mi godzinę temu padł razem z Karolą (to wszystko z tych przyjemności :-) )

Jakby udało się na marzec, byłoby suuuper :-)

reklama
Do góry