reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Agawa-gratulacje!
Koga-czym Ty sie przejmujesz-Jas oglada bajki po polsku wegiersku i angielsku, wszystkie jego zabawki mowia po niemiecku- my niestety poslugujemy sie wszystkimi 4 jezykami-bo innego wyjscia nie ma- a Jas sie jakos w tym odnajduje- mowi kilka slow po polsku, 2 slowa wegierskie-wydaje mi sie ze rozgada sie tak kolo 10 roku zycia...
Ahhh no i najwieksza nowosc-od 2 dni Jas umie pic przez slomke i teraz chce pic tylko i wylacznie tak!

reklama
Agawa..gratulacje!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak::tak:
Felqua super że Jasio nauczył sie pic przez słomke....w takim razie jest to zachętą dla mnie aby spróbowac Antkowi podawać przez słomke napoje.

A moje dziecko jest typem czyściocha ..jak cos mi sie wyleje odrazu Antos porywa jakąs sciereczke - najcześciej moja bluzkę i sciera jest przy tym taki szczęśliwy że posprzatal i pomógł mamie..to jest taki cudny widok jak on taki przejety ściera wode:tak::tak::tak:wczoraj wziął chusteczke nawilzona i przetarł blat w swoim krzesełku do karmienia.
I od jakiegos czasu sam wchodzi do wanienki ..zanim naleje wode Antek tam juz w ubraniu siedzie i cieszy się niezmiernie.:tak::tak:

Dziękuję wszystkim za gratulację. Szczerze też sobie gratuluję bo staraliśmhy się od lutego :)

Agawa!!!! Uściski!!! Brawo, super, gratuluję!!! :tak::tak::tak:

Fajnie, że się do nas odezwałaś i ciesze się z Fasolki :-)
Na kiedy masz termin? ;-)

I napisz nam jak się czujesz :-) Życzę mniej "przebojowej" ciąży

agawa witaj,GRATULACJE!!!no i bywaj tu czesciej!

z kacpra nowych slowek-to gdzie,co to?skarpetki to ''kiki'' a krem ''ki'' dopadla go mania mania kraczenia:-Djak uslyszy kra kracze pol dnia;-)

koga kacper ma taka bajeczke ktora sama czyta-po angielsku i jak sie ja zamyka mowi bye bye i kacper juz od dluzszego czasu mowi baj baj:tak: wiec mozliwe ze maks lapie jezyk ang.

ja sie boje wlasnie o to ze beda mu sie jezyki mieszaly

reklama
Agawa ogromne gratulacje :-)

Mateusz uwielbia traktory, jak jesteśmy na wsi i usłyszy takowy, to wszystko rzuca i biegnie do bramy w okrzykiem "ka" :laugh2: Mówi najczęściej pierwsze sylaby wyrazów i dużo wyrazów to jest "ka", wspomniany wcześniej traktor, okulary, kolczyki, kwiatek, rowerek :happy: Raz udało mu się powiedzieć "mama Aga", ale to było słodkie :cool: Biega już, tańczy, wchodzi gdzie się da, na szczęście najczęściej jest to tylko rowerek i swoje krzesełko do karmienia ale to chyba dlatego, że my prawie wcale nie mamy mebli. Podejrzewam, że jakby stał jakiś regał, to już byłby przez niego zdobyty :cool2:
Pozdrawiam

Do góry