reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

maga brawa dla jagodki-teraz to sie nie obejrzysz a juz bedzie biegac
karolkaz hehehe i u nas ''czolobicia'' i smichy po pachy
koga u nas zachwyt morzem biegnie jak poparzony i wskoczyl by normalnie w ciuchach nie da sie go odpedzic biegnie zawsze w kierunku wody czy to morze czy kaluza

i ja sie dzis zmartwilam-moje dziecie zarzuca girke na porecz lozeczka i sie siluje:wściekła/y:chce wyjsc gora:szok:wiecie troszke sie boje bo np.na kaloryferze czy parapecie jak sie uwiesi to sie podciognie troszke do gory-nieciekawie:baffled:

a i mania kwiatkowa-zaden kwiet sie nie uchowa przed moim synem wszystkie zrywa:-D

reklama
Sylwia - nawet nie strasz tym wychodzeniem górą!!!
moja Agata opanowała złażenie z wersalki i sofy oraz naszych kolan, otwieranie zamrażalnika i wszelkich szafek - jeden wielki koszmar - wszystko wywleka, choć wie, że jej nie wolno;-)
mała zołza - podbiega do szafki i czeka na reakcję - czy jej zabronię czy udaję, że nie widzę i tak otwiera i wszystko wyciąga :-D

osinka hehehehe u mnie jeszcze lodowki nie podlapal za to w szafkach:tak:ostatnio powyciagal gary i sie zamelinowal w szafie i sobie brzecznie siedzial i cos pod nosem spiewal lalalalala

no z tym loeczkiem to sie boje bo kurcze siluje mi sie i takie akrobacje sobie wymysla:wściekła/y:

Maks też UWIELBIA porządkować lodówkę - stoi, sapie i gada coś pod nosem, a potem znajduę jajka poupychane w sałacie, autka w maśle, serki w skrzynce na owoce i tym podobne specjały :laugh2:

:-D:-D:-D:-D

ja za to w smieciach musze posprawdzac czy czegos wartosciowego nie powrzucal:-D wszystko ''be'' wklada do buzi a wszystko inne do kosza:-p

:-) Ja mam na wiekszosci szafek pozakladane blokady, jedna jest Patryka i moze w niej grzebac. Co do lodowki to wczoraj wywlekal marchewki, selara i wszytsko do buzi, wyszperal tez i ugryzl niemytego pomidora:-) A co najdziwniejsze wszytsko co wyciagnie odklada na to samo miejsce.

Gratulacje dla małych odkrywców i piechórów :)
Krzymek ostatnio próbował zjeść ślimaka, ale miał skorupkę i wypluł :) Dziś w skklepie machał i smiała się do każdej przechodzącej osoby, więc chciał nie chciał każdy mu odmachiwał i również się uśmiechał:)

Mój mały najcudowniejszy gałganek CHODZI!!!!!!
To niesamowite :) a on jak się cieszy. To już nie są cztery kroczki, ale prawdziwe chodzenie :)
Wiedział kiedy zacząć by mamusi poprawić nastrój :):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jestem taka dumna z niego :) i dziś tak pięknie pływał na basenie, ślicznie na brzuszku główka do góry, stópki też do góry :) i pierwszy raz nie zabierał zabawek ale prawdziwie się bawił piłeczkami wrzucając je do koszyczków przyczepionych do brzegu basenu ;) skoki z krawędzi basenu nurem do wody też dziś baardzo mu się podobały :)
aaaa i dziś poszlismy po basenie na super plac zabaw i miłek trochę się pohuśtał i pierwszy raz zjechał na zjeżdżalni :tak:

reklama
kasia doczekasz sie zobaczysz jeszcze troszke i bedzie ok:-)

te nasze smyki to niezle rozrabiaki i pomyslow maja tysiace tylo czekac kiedy pojdziemy na pierwsze zebranie do szkoły;-)

Do góry