reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

kasiulla - to tylko się cieszyć , że Lenka się tak świetnie rozwija:tak:

, Kuba też jest bardzo żywiołowy i wszędzie go pełno - to jest zależne od temperamentu i tyle.

Mi ostatnio teściowa powiedziała, że Kuba jest taki ... bo ja go źle wychowuje :baffled: :confused: w sumie to nie wiem o co jej chodziło

- ok jest ruchliwy ale jak jestem u nich to ani nie krzyczy, ani nie szkudzi, widzi go raz na pół roku i straszy ..."zaraz wsadze cie to tego ciemnego pudła" - porąbana

- nie wiem przecież go nie posadze na krześle i nie będzie siedział przy stole z głupkowatym uśmiechem - przeszkadza jej że chodzi po mieszkaniu :wściekła/y:

- brak mi słów do tej Pani ...- najlepsze jest to , że ona krytykuje mnie jako matke sama nie mając dzieci i zielonego pojęcia o czym wogóle mówi - wielka Pani ( to jest przyszywana teściowa- macocha Jacka) - ona tylko mi docina :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a ja staram się nie dać wyprowadzić z równowagi i odbijam piłeczkę. Ale kiedyś nie wytrzymam i na odbiciu piłeczki się nie skończy

Już raz wyprowadziła mnie z równowagi ,że ją opie..... to był dzień Naszego ślubu - nigdy jej tego nie zapomne !!!!!

reklama
Aqua- a to dobre ...dziecko jest żywiołowe ..bo źle je wychowujemy...co to za babsztyl z tej "teściowej"...jezu ale ludzie sa porąbani:szok: Ty się kochana nic nie przejmuj i rób poprostu swoje....:tak: :tak: :tak: a takie głupie gadanie teściowej olej sikiem prostym przesyłam uściski dla Ciebie i Kubaska

Kasia- ale Lenka ciekawa świata....i to normalne w jej wieku..:tak: :tak: :tak: buziaki

A mój Antoś też jest niezłym rozbójnikiem....ostatnio wali głową w szafe albo w regał ...ale najlepsze jest jak robi czołobicia i ma bliskie spotkania z panelami...śmiać mi się tak chce ...otwiera wszystko ...wyjmuje... zagląda ...a ulubione "zabawki" to pilot od TV i telefon domowy i oczywiście nasze komórki....nie dajemy mu ale czasami i tak sam wyczai :tak: :tak: :tak:

karolkaz - wiem wiem nie można mieć wszystkiego - mam najlepszego pod słonicem męża i ukochanego syna więcej do szczęścia mi nie potrzeba a napewno nie JEJ hehehe

a dzieciaczki są ciekawe wszystkiego bo to dla nich nowe i super jakoś muszą się wszystkiego nauczyć a my po to jesteśmy, żeby im w tym pomóc i kochać je ponadżycie

Babcia Igora wczoiraj powiedziałą ze moje dziecię ma anemię do nie je zieminaków...

grzeczna byłam cały długi weekend, wczoraj już nie wyrobiłam, i znowu jestem be :baffled:

aua - do pełni szczescia to tylko siostrzyczki dla synka :-D

a jagunia zrobiła dzisiaj dwa SAMODZIELNE kroczki, poczym roześmiała się na głos:-D

GRATULACJE DLA JAGÓDKI !:-)

a co do odkrywania świata - Maks nad morzem był zachwycony plażą i piaskiem i z tego zachwytu z rozmysłem wsadził całą twarz w piach ! :-D a co się potem napluł ...
alurat ten rodzaj kontaktu z piachem mu sie najmniej spodobał, bo potem już tego nie powtarzał ;-)

koga :) dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

aqua olej idiotkę... no już większej bzdury dawno nie słyszałam... co za kretynka
maga gratulacje dla Jagódki !!!!! brawoooo :tak:

Ja też śpieszę donieść, że długi weekend obfitował nam w nowe próby chodzenia :) Miłkowy sukces - cztery kroczki :) jaśli odległość jest nieduża to postara się do mnie przyjdzie :) jeśli jednak uzna, że za dalego bach na czworaki :) oj cykorek z tego mojego aniołka :-)

reklama
koga jagodę piasek brzydzi...wczoraj w piaskownicy mama lepiej bawiła sie niż córka:-D widzę,że twój synek jest bardziej otwarty na takie eksperymenty:tak:

Do góry