reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Moj Kuba też ostatnio bardzo rozgadany się zrobił.
Gada jak najety, oczywiście jest przy tym odpowiednia intonacja głosu i miny. Wcina się też w nasze rozmowy jakby wiedzial o co chodzi - czasami jak coś wypali to mozna paść ze śmiechu.
Ne ne też jest jak mama wkłada do łóżeczka i trzyma się wtedy kurczowo mojej bluzki.
A jak chce żeby go wyjąć z np. kojca to upatrzy sobie jedną osobe i robi do niej noski, oczka, usmiecha sie i chce dać buziaka - jak ktoś podejdzie a tak jest w 99,9% bo to jest niesamowity czarodziej - to tedy łapie sie rączkami i nie ma opcji żeby go zostawić.
Wogóle to ostatnio wykukał sobie, że więcej może zdziałać takim właśnie czarowaniem niż krzykiem.
No i pokazuje paluszkiem jak coś chce.
Gada jak najety, oczywiście jest przy tym odpowiednia intonacja głosu i miny. Wcina się też w nasze rozmowy jakby wiedzial o co chodzi - czasami jak coś wypali to mozna paść ze śmiechu.
Ne ne też jest jak mama wkłada do łóżeczka i trzyma się wtedy kurczowo mojej bluzki.
A jak chce żeby go wyjąć z np. kojca to upatrzy sobie jedną osobe i robi do niej noski, oczka, usmiecha sie i chce dać buziaka - jak ktoś podejdzie a tak jest w 99,9% bo to jest niesamowity czarodziej - to tedy łapie sie rączkami i nie ma opcji żeby go zostawić.
Wogóle to ostatnio wykukał sobie, że więcej może zdziałać takim właśnie czarowaniem niż krzykiem.
No i pokazuje paluszkiem jak coś chce.
magdalenaB
marcowa mama 06'
bartek zgrzyta zębami ;-)
kasiulla23
Mama marcowa'06
bartek zgrzyta zębami ;-)
wiesz co moja corka tez tak robi od jakiegos czasu (jesli w nocy to podobno owsiki :/ )
ja zauwazylam ze robi to przewaznie jak sie zlosci, etap rzucania sie do tylu jak czegos nie dostaje mamy juz chyba za soba
kelts
Fanka BB :)
Paulinka robi niesamowiatego "borsuka" i smieje sie od ucha do ucha przy tym. siada sama i pare razy sama wstala przy lozeczku nie raczkuje. jak mnie nie ma w poblizu to wpada w histerie. jedyna osoba ktora toleruje procz mnie jest babcia. jak cos broi to caly czas nas obserwuje czy i jak zareagujemy;-)
Kamil robi papapa, bije brawo pokazuje gdzie ma oko i misiu. Jak spadnie coś mówi ba i da jak coś chce. Ptaki to ppp. Nie chce siedzieć tylko stać na okrągło kocha dmuchać na szybę i malować po tym, pokazuje kto w domu rządzi bijąc na zawołanie o stół
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agawa, niesamowity jest Twój Kamil! :-)
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Agawa rzeczywiście mały terrorystaKamil robi papapa, bije brawo pokazuje gdzie ma oko i misiu. Jak spadnie coś mówi ba i da jak coś chce. Ptaki to ppp. Nie chce siedzieć tylko stać na okrągło kocha dmuchać na szybę i malować po tym, pokazuje kto w domu rządzi bijąc na zawołanie o stół
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
wiesz co moja corka tez tak robi od jakiegos czasu (jesli w nocy to podobno owsiki :/ )
ja zauwazylam ze robi to przewaznie jak sie zlosci, etap rzucania sie do tylu jak czegos nie dostaje mamy juz chyba za soba
zgrzyta tylkow dzien. i ma przy tym tak zbójecką minkę ze szok!
dzis trenowal padanie na pupę, na pocztaku si ebalam ze sobie cos zrobi, ale juz opanował to "klapanie" na tylek i juz jestem spokojniejsza.
Podziel się: