reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Kaska- jeszcze Cie Twoj Titek zadziwi- ani sie nie obejrzysz! Ja narzekalam narzekalam , a tu nagle w 9 miesiacu Jas ruszyl do przodu jak strzala! I co? Az mi szczena opadla i taka opadnieta jest po dzisiaj!:-)

hehe, z tym kaszleniem i chrzakaniem to u nas tez. tylko ze od tego Bartek sie nabawil czerwonego gardla i chrypki :baffled:

a bartek nasladuje dzwiek auta.. ale nie tak normalnie "brum,brum" tylko" digi-digi-digi" :-)

Gratuluję wszystkim postępów :)

i ja muszę wam coś powiedzieć: dziś Miłoszek zrobił piewsze samodzielne kroki trzymając się barierki łóżeczka :tak::tak::tak::tak:

niestety dalej nie raczkujemy, tylko pełzamy.... może Miłek opuści ten etap???

inkaa Mateusz też pełza ale do tyłu i bardzo sie przy tym denerwuje. Dodatkowo staje na czworaka i buja się do przodu i do tyłu, ale jak chce ruszyć do przodu to się rozpłaszcza jak długi:-D

lolcia to Miłek robi dokładnie tak samo tylko, że pełza do przodu ;-)
raz nawet udał mu się zrobić jeden kroczek na czworakach przy tym bujaniu, ale to było tylko raz w zeszłym tyg. i potem zapomniał. heheheee
no nic zobaczymy, koleżanka teraz mi mówiła, że jej synek najpierw stawał, klęczał a dopiero potem ruszył na czworakach, może z Miłkiem będzie tak samo? powoli przestaję się tym przejmować, niech robi po swojemu.
pełza z wielkim zaangażowaniem i widać, że to mu przynosi ogromną frajdę :) lubi ruch :) a ja chciałam by może na jakimś instrumencie grał ;)
i po nas się wspina wysoko, wysoko, nie siedzi ładnie na kolanach u nas, bo od razu idzie do góry ;)
i gada jak najęty (po mamusi ;-)), szczeka z naszym psem. ona: hau a on E, ona: hau, on: E.
wszystko ciekawe jest: O-O-O-O
pokazuje rączką np. na choinkę, czy zegar z wachadłem

inka: milek na pewno niedlugo pojdzie na czworaka :tak: pamietam jak bartek sie zachowywal, to tez bujanie bylo i raz na kilka dni dwa susy do przodu i raptem ni z tego ni z owego zawolalam go jak sie bawil przy kartoie na dywanie i ruszyl. tak smiesznie jak paralityk ale juz doszedl do wprawy :tak: i jest szybki jak cholerka :-) przepraszam za slowko :baffled:

reklama
inkaa, ja opuściłam etap raczkowania :-D:-D:-D Chodzic umiem, ponoć szybciej to robiłam niż moi rowieśnicy :-)

Nasza Karola też od razu "chora" jak ktoś kaszle :-) Dotrzymuje mu towarzystwa :-)

Do góry