reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

rzeczywiscie u nas od 5 rozmiaru mozna kupic takie pieluszki majtaski pampersa raz na takie trafilam ale jakos wrocilam do zwyklych i uzywamy 4+, Agatka ostatnio piekinie wszystkich zaskoczyla jak bylismy u Jacka siostry na imprezce no i kiedy przyszla pora zeby udac sie na spanko wszystkich pozegnala pieknym papa, no i nauczyla sie podgryzac babcie w nos swoimi 6 pieknym zabkami :cool2: :ninja2: :-D

reklama
no to moje kochane uwaga! bedziecie zapewne w szoku:

:szok:

dzisiaj noc byla dosc kiepska, weic rano padalam na pysk. wzielam do siebie bartka (do lozka) i tak sobie jeszcze podsypialismy, jednak moje dziecię musiało już się trochę tym znudzić i kiedy się obudziło... ZESZŁO SAMO Z ŁÓŻKA!!! :szok: :szok: :szok:
kiedy sie obudzilam zobaczylam Bartusia pełzającego i raczkującego w tył :baffled:
możecie sobie wyobrazić w jaką panikę wpadłam. obejrzałam sobie go z każdej strony, czy czasem nie ma gdzieś guza, ale NIC nie było.
od tej pory Bartek jak tylko jest na łóżku od razu kombinuje jak zejść. i podejrzałam jak to robi: raczkuje sobie do tyłu, aż do brzego łóżka a potem zsuwa się powoli aż dosięgnie do podłogi, potem staje bokiem, siada na dywanie i ... zasuwa na czworaka! :tak:

no to magdalena mnie zdziwilas o ja probuje Zuzie nauczyc ale jeszcze nie za bardzo lapie o co chodzi i dlaczego ja zsuwam tylem z lozka :))
brawo dla Bartusia

Magda Bartek to istna strzała:-D
Mateusz zaczyna przyjmować pozycję do raczkowania, klęczy tak przez chwilę, nogi mu się rozłażą i pada jak długi

reklama
Do góry