rzeczywiscie u nas od 5 rozmiaru mozna kupic takie pieluszki majtaski pampersa raz na takie trafilam ale jakos wrocilam do zwyklych i uzywamy 4+, Agatka ostatnio piekinie wszystkich zaskoczyla jak bylismy u Jacka siostry na imprezce no i kiedy przyszla pora zeby udac sie na spanko wszystkich pozegnala pieknym papa, no i nauczyla sie podgryzac babcie w nos swoimi 6 pieknym zabkami
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
no to moje kochane uwaga! bedziecie zapewne w szoku:
dzisiaj noc byla dosc kiepska, weic rano padalam na pysk. wzielam do siebie bartka (do lozka) i tak sobie jeszcze podsypialismy, jednak moje dziecię musiało już się trochę tym znudzić i kiedy się obudziło... ZESZŁO SAMO Z ŁÓŻKA!!!
kiedy sie obudzilam zobaczylam Bartusia pełzającego i raczkującego w tył
możecie sobie wyobrazić w jaką panikę wpadłam. obejrzałam sobie go z każdej strony, czy czasem nie ma gdzieś guza, ale NIC nie było.
od tej pory Bartek jak tylko jest na łóżku od razu kombinuje jak zejść. i podejrzałam jak to robi: raczkuje sobie do tyłu, aż do brzego łóżka a potem zsuwa się powoli aż dosięgnie do podłogi, potem staje bokiem, siada na dywanie i ... zasuwa na czworaka!
dzisiaj noc byla dosc kiepska, weic rano padalam na pysk. wzielam do siebie bartka (do lozka) i tak sobie jeszcze podsypialismy, jednak moje dziecię musiało już się trochę tym znudzić i kiedy się obudziło... ZESZŁO SAMO Z ŁÓŻKA!!!
kiedy sie obudzilam zobaczylam Bartusia pełzającego i raczkującego w tył
możecie sobie wyobrazić w jaką panikę wpadłam. obejrzałam sobie go z każdej strony, czy czasem nie ma gdzieś guza, ale NIC nie było.
od tej pory Bartek jak tylko jest na łóżku od razu kombinuje jak zejść. i podejrzałam jak to robi: raczkuje sobie do tyłu, aż do brzego łóżka a potem zsuwa się powoli aż dosięgnie do podłogi, potem staje bokiem, siada na dywanie i ... zasuwa na czworaka!
Zuzia24
Fanka BB :)
no to magdalena mnie zdziwilas o ja probuje Zuzie nauczyc ale jeszcze nie za bardzo lapie o co chodzi i dlaczego ja zsuwam tylem z lozka )
brawo dla Bartusia
brawo dla Bartusia
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Magdalena ale spryciarz z Twojego synka
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Magda Bartek to istna strzała
Mateusz zaczyna przyjmować pozycję do raczkowania, klęczy tak przez chwilę, nogi mu się rozłażą i pada jak długi
moja Agata nawet tego jeszcze nie potrafi :-)
Podziel się: