reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Zuzia, Bartuś i Ola to zuch - dzieciaczki!!!
umiejętnosci godne pozazdroszczenia!
bijemy z Kubasem gromkie brawo!:happy:

reklama
Mateuszek dzielny chłopak :tak:
Mój mały wreszcie zaczął robić papa ;-) I wogóle bardzo się cieszy jak ktoś wychodzi :laugh2:
Pozdrawiam

mojej Agatce coraz lepiej wychodzi wstawanie :szok: całkowicie sama jeszcze nie potrafi stanąć, ale czepia się wszystkiego i dźwiga do góry :)
a raczkować nadal nie potrafi:laugh2:

giga tez dalej nie raczkuje jak bialy czlowiek :) wstaje za to caly czas. i tak jej sie to stanie podoba ze z pozycji do raczkowania prostuje nozki i wspina sie na paluszkach. no i zamiera w bezruchu zdziwiona tym co uczynila:-)a potem zwykle pada "na pysk":-)

mój Maks też tak właśnie siada:tak: :tak: :tak:
podnosi pupę do góry na prostych nogach żeby potem z rozmachem "kwacnąć":-D

reklama
hejka z miejsca gratuluje postepow no i oczywiscie musze sie pochwalic ze moja ALex raczkuje juz perfekcyjnie - wstaje w nie ktorych znanych miejscach rowniez perfekcyjnie, gdy ja tatus goni szybciutko ucieka,u mnie robic siema :-),czasem jej sie uda papa i na koniec cos co potrfi od tygodnia -zalatwia sie do nocniczka :tak:(siku jest za kazdym razem jak tylko jaj posadze na nocnik)

a no i mam maly problem z tym jej wstawaniem podcza kapieli - nie daje sie posadzic :confused:

Do góry