reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
to tak jak u nas!!! tyko ja w strategicznym momencie zapinania rzepów zarzucam Maksowi jakąś część garderoby na oczy, że niby bawimy się w a - kuku - nim ją zdejmie rzepy są zapięte:-)

dziewczyny - jaki numer pieluch kupujecie - bo my nadal trójeczki bo jest ich w paczce tak dużo:happy: :zawstydzona/y: no i Maks nie ma między nogami takich wielkich pieluchowych balonów.

:-D:-D:-D z tym patentem "a kuku" spróbuję! :) pewnie podziała! hihihi ja w czasie prawdziwego buntu daję pudełko z chusteczkami, też działa

u mnie pampersy 4+ albo pieluszki z Lidla nr 4

reklama
my jestesmy na etapie podciagania sie i zagladanie za oparcie łozka i za wózek...podniesie dupke i koniec....chyba nie wie po co ma nogi bo ani mysli próbowac raczkowac a co dopiero wstać.....cieszy mnie natomiast fakt ze sama siedzi i sama podnosi sie do siedzenia :)

My zmienilismy pieluszki na pampers let's go rozmiar 5 (wczesniej byl active baby tez nr 5) - Bo Ola jest teraz tak ruchliwa ze tylko majtki da sie jej zalozyc, o zapinaniu rzepow od normalnej pieluchy nie ma mowy. A te pieluszki zakladane jak majteczki sa super.

oooo Ania zaciekawiłaś mnie tymi pieluchami, napisz proszę od jakiej wagi? ;-)
Ja od jakiegoś czasu "walczę" z Miłkiem i pieluchami :) ja zapinam, Miłoszek rozpina, ja zapinam, Miłoszek rozpina a kręci się przy tym niemiłosiernie :)

co do pieluszek to używamy 4 pampków lub tak jak teraz bordowych rossmanków - swoją drogą polecam :)

Miłka też wszędzie pełno :) wszystko go interesuje i jest bardzo aktywny... mimo bolesnego ząbkowania :) i nakarmić też się go nie da bo nawet na sekundkę nie chce usiedzieć w spokoju ;)

a dziś Miłoszk pierwszy raz wstał sam :) ale byliśmy w szoku z D. a radochy mieliśmy przy tym :) Miłek jakgdyby nigdy nic podpełz do komody odsunął jedną szufladę, podciągnął się na niej, złapał gałki od następnej szuflady i sapiąc i stękając okrutnie stanął :) ale nóżki slabiutkie i oczywiście stał na paluszkach.:-):-):-):-):-)

niestety nadal nie raczkuje, jutro rehabilitacja i kontrola... zobaczymy... coraz bardziej się tym martwię:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
och dziewczyny ale wczoraj zabalowalyscie;-)

u nas tez z pieluchami klopot zapiac teraz pampersa to wielka sztuka

nie wiem jak z pampersem ale u nas te majtkowe pieluchy sa wlasnie od 4rozmiaru ale to jakies ang nie pampersy

A co do postepow to Emi wczoraj siedziala kolo moich mog na ziemi
potem zlapala za noga moja raczkami wyprostowala swoje nogi i puszczala sie na chwilunie jedna raczka ale zaraz szybko lapala :-)

Do góry