reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Dzisiaj Jaś położony w łóżeczku na brzuszku odchylił się tak mocno to tyłu, że go przeważyło na bok, huknął głową w szczebelek łóżeczka i utknął w takiej dziwacznej pozycji. No i oczywiście był wielki ryk :p

reklama
dzis wielki postęp udało nam sie zsnąć na brzusiu co prawda nie na moim brzuszku jak radziła mokkate ale usneła

Filip jak już pisałam nie lubi leżeć na brzuszku, no ewentualnie przed kąpielą na kilka minut można go zająć i poleży na przewijaku. A wczoraj kiedy go uspokajałam, po tym jak przerwał jedzenie, bo puścił bączka i się chyba go przestraszył ;D zasnął na mnie, a ja miałam pozycję prawie leżącą... Jak BARDZO delikatnie chciałam go przełożyć do łożeczka też w takiej pozycji...nic z tego, przebudził się, zobaczył w jaiej jest pozycji i ryk od razu. A jak go wzięłam z powrotem na siebie ... zasnął... Chyba jednak ciepło drugiego ciała, mamy robi swoje :)

moja Alex uwielbia spac na brzuchu -choc najlepsza pozycja na drzemki przechodzace w blogi sen jak jest trzymana na ramieniu i pupcia wypieta
100506r0136vt.jpg
w takiej pozycji dziecka nie ma ;D

reklama
Moję dziecię odkryło do czego może służyć kciuk...do ssania najlepiej ;)

Do góry