reklama
K
KingaP
Gość
moja też rozmowna ostatnio. szczególnie jak najedzona i wyspana, ach i sucho ma
K
kasiula matula
Gość
Emilka jak tylko kończy jest to śmieje sie pieknie gada jak umie i jest słodziutka wtedy
maga_86 pisze:jagunia też mówi a gu...ostatnio pochylam się nad małą i mówię do niej..powiedz coś mamusi, ona się śmieje i mówi a gu..a mój ojciec z tyłu..a gu..a gu..a ci powiem :laugh:
Dobre!
anian
Fanka BB :)
A ja się przekonałam, że Patrycja dokładnie widzi ;D . I nie było to miłe doświadczenie Poszłam w odwiedziny do siostry i moje dziecko wpadło w histerię jak zobaczyło nie te ściany.Ciekawe kiedy jej to przejdzie
Zauważyłam również, że nauczyła się miałczeć na zawołanie...no i teraz musi być mój postęp: nie reagować na te miałki i jednak pozwolić jej się wypłakać (spróbowałam i nie dałam jej się i po 30sek. było już OK) :
Zauważyłam również, że nauczyła się miałczeć na zawołanie...no i teraz musi być mój postęp: nie reagować na te miałki i jednak pozwolić jej się wypłakać (spróbowałam i nie dałam jej się i po 30sek. było już OK) :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
;D moja też mnie tak terroryzuje - jak tylko usłyszy albo zobaczy - miauczy i stęka, jak zajmuje się nia mąż to jest cisza i spokój :laugh:anian pisze:A ja się przekonałam, że Patrycja dokładnie widzi ;D . I nie było to miłe doświadczenie Poszłam w odwiedziny do siostry i moje dziecko wpadło w histerię jak zobaczyło nie te ściany.Ciekawe kiedy jej to przejdzie
reklama
Podziel się: