reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Gratulujemy nowych postepkow!
U Nas postepem przedwczoraj bylo to,ze Zuzia samiutka podniosla sie przy pufie.
No,a poza tym od wczoraj oduczam Ja smoczka. :-) I powiem,ze idzie super. Juz 5 razy Zuzia zasnela bez smoczka (bo tylko do zasypiania go uzywalysmy :-) ). Mysle,ze w srode bede mogla go wywalic.
U Nas postepem przedwczoraj bylo to,ze Zuzia samiutka podniosla sie przy pufie.
No,a poza tym od wczoraj oduczam Ja smoczka. :-) I powiem,ze idzie super. Juz 5 razy Zuzia zasnela bez smoczka (bo tylko do zasypiania go uzywalysmy :-) ). Mysle,ze w srode bede mogla go wywalic.
Madzia_pl
Fanka BB :)
u nas też nie będzie problemu ze smoczkiem bo Adaś nigdy go nie chciał. Z palcem też nie. Za to pochłania mnóstwo herbatki soczku bądź czegokolwiek do picia przed zaśnięciem
No i w końcu doczekaliśmy się Adas zaczął raczkować w weekend
Teraz czekam na "MAMA" wciąż jeszcze nie powiedział ani mama ani tata ani baba. Tylko po swojemu opowiada i krzyczy
No i w końcu doczekaliśmy się Adas zaczął raczkować w weekend
Teraz czekam na "MAMA" wciąż jeszcze nie powiedział ani mama ani tata ani baba. Tylko po swojemu opowiada i krzyczy
Alicja dzisiaj pierwszy raz stanęła przytrzymując się kanapy, ale fajnie
A co do smoczków, to ja czuję, że niestety u nas będzie problem, mała używa smoka do każdego zasypiania, także drzemek dziennych, no i na spacer też się bez smoczka nie ruszam, bo nigdy nic nie wiadomo kiedy zacznie marudzićAle chyba też muszę zacząć jej go ograniczać, przynajmniej w ciągu dnia
A co do smoczków, to ja czuję, że niestety u nas będzie problem, mała używa smoka do każdego zasypiania, także drzemek dziennych, no i na spacer też się bez smoczka nie ruszam, bo nigdy nic nie wiadomo kiedy zacznie marudzićAle chyba też muszę zacząć jej go ograniczać, przynajmniej w ciągu dnia
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No,a ja sie ciesze,ze Zuzia dyda(-la) smoczka,a nie paluszka,bo smoczka zawsze mozna wyrzucic,a palca ma przy sobie. ;-) No i mysle,ze tego 1szego latwiej jest oduczyc.
A dzis Moj Skarb,stanal przy lozku,a pozniej po mojej nodze wdrapal sie na wyrko. Zdolniaszka,ze HoHo!
A dzis Moj Skarb,stanal przy lozku,a pozniej po mojej nodze wdrapal sie na wyrko. Zdolniaszka,ze HoHo!
Podziel się: