reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Mija,no bo Patrycja jest mlodsza od Zuzi. ;-) :-p Na nia tez przyjdzie pora. :tak:

Zapomnialam napisac :zawstydzona/y: ,ze 2 dni temu Moje Dzieciatko nauczylo sie siadac z pozycji lezacej. :tak: :-D

No to ja się też pochwalę, ze Igorek od 3 dni umie sam usiąść a z podaniem rąk to nawet wstać. Nie spieszy mu się za to do chozenia a jegosiostra śmiga wokół kojca na stojąco a po całym kojcu raczkuje z zawrotną prędkością. Aż sięboję co to będzie jak wyruszą razem z kojca. Chyba osiwieję....

nowe słówka u nas:
"brum " jak Przemko "jeźdźi" autkiem
"mniam" jak widzi kogoś jedzącego
no i raczkuje jak mały dzik, podnosi się o wszystko, a najbardziej lubi jak mama leży a On może sobie po mamie trochę poskakać:-D

A moja Ola dziś pierwszy raz zaczęła raczkować :tak: i chodziła po całym pokoju. Wsześniej tylko sobie znanym sposobem zwiedzała pokój a dziś już na czworaka :tak:.
W łóżeczku podnosi sie ale tylko klęcxzy na kolankach - nie umie wstać na stopy.

reklama
Mariczka dzis stojac, trzymajac sie jedna łapką takiego uchwytu w kojcu, schyliła sie po zabawke, podniosła ją i z powrotem prosto stanęła :-) Zrobiła tak w ciagu dnia kilka razy. Niesamowicie to słodko wyglada :-)

Do góry