reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,no bo Patrycja jest mlodsza od Zuzi. ;-) Na nia tez przyjdzie pora.
Zapomnialam napisac ,ze 2 dni temu Moje Dzieciatko nauczylo sie siadac z pozycji lezacej.
Zapomnialam napisac ,ze 2 dni temu Moje Dzieciatko nauczylo sie siadac z pozycji lezacej.
Margolis
Wrześniowe mamy'06
No to ja się też pochwalę, ze Igorek od 3 dni umie sam usiąść a z podaniem rąk to nawet wstać. Nie spieszy mu się za to do chozenia a jegosiostra śmiga wokół kojca na stojąco a po całym kojcu raczkuje z zawrotną prędkością. Aż sięboję co to będzie jak wyruszą razem z kojca. Chyba osiwieję....
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Margolis,ja sie obawiam Mojej Zwawej Zuziulki,a Ona jest jedna,wiec przy dwojce,to Ty dopiero bedziesz sie miala!
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
nowe słówka u nas:
"brum " jak Przemko "jeźdźi" autkiem
"mniam" jak widzi kogoś jedzącego
no i raczkuje jak mały dzik, podnosi się o wszystko, a najbardziej lubi jak mama leży a On może sobie po mamie trochę poskakać
"brum " jak Przemko "jeźdźi" autkiem
"mniam" jak widzi kogoś jedzącego
no i raczkuje jak mały dzik, podnosi się o wszystko, a najbardziej lubi jak mama leży a On może sobie po mamie trochę poskakać
...a najbardziej lubi jak mama leży a On może sobie po mamie trochę poskakać
Skąd ja to znam
Filip cofnął się jakby w mówieniu bo nie mówi "mama". Najlepiej wychodzi mu baba, dada (dziadzia) czasami tata a mama wcale:-(.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Taaak,wspinaczki po Mamie sa rewelacyjna zabawa! U Nas to juz norma.
Mija,tydzien u takich maluchow,to bardzo duzo. ;-)
Mija,tydzien u takich maluchow,to bardzo duzo. ;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A moja Ola dziś pierwszy raz zaczęła raczkować i chodziła po całym pokoju. Wsześniej tylko sobie znanym sposobem zwiedzała pokój a dziś już na czworaka .
W łóżeczku podnosi sie ale tylko klęcxzy na kolankach - nie umie wstać na stopy.
W łóżeczku podnosi sie ale tylko klęcxzy na kolankach - nie umie wstać na stopy.
reklama
Podziel się: