reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

co ta moja olusia wyprawiała wczoraj na spacerze
:-) pierwszy raz mogła trochę świata zobaczyć, bo zamontowaliśmy jej spacerówkę. część spacerku odbyła na rączkach i szalała. cały park ją słyszał:-D:-D już sama nie wiedziała jak ma wyrazić zachwyt-piszczała, piała, śmiała się, wydawała okrzyki. mieliśmy ubaw, że nie wiem.
później wkleję fotki

reklama
Moje Słoneczko siedząc dziś w kąpieli odkryło że ma coś między nóżkami i było w:szok: bo można to rozciągać... i ile radości sprawia taki mały siusiaczek:-D

a u nas postęp w nocniczkowaniu,jak poradziła nam pediatra,po jedzonku na nocniczek i dziś się udało,Przemko zrobił swoją pierwszą kupkę i siuśki do nocniczka :-D
my z M. chyba już z dwa miesiące na basen się wybieramy ale póki co się tylko wybieramy

My niestety tak samo.Mieliśmy jechac poświętach dzieci znajomych przeziębiły się .Teraz u nas mało kasy. Może do wakacji się uda.
Pati zaczyna powoli się obracac.Przewróci się z plecków na brzuch i myk zaraz spowrotem.

Dziekuje Kobitki za podpowiedz z pieluszkami!!
Kupilismy Huggisy i naprawde sie sprawdzily!
A na basenie bylo super! Nie bylismy dlugo, bo to pierwszy raz Maciusia i nie chcielismy przesadzic, ale ogolnie to maly 15-20 minut spedzil w wodzie. Ale byl dumny z siebie i zadowolony! Na poczatku mine mial nietega i trzasl sie troche, bo woda znacznie chlodniejsza niz w kapieli ale potem bylo juz ok. Ale nie krzywils sie i nie plakal, a potem to wydawala dzikie odglosy zachwytu! Pozniej wkleje foto w odpowiednim watku.

A teraz druga super wiadomosc- od wczoraj Macius raczkuje do przodu!!:-):-D:-)No, moze niezupelnie jeszcze tak jak powinien, bo nie unosi brzuszka i tylko czasem pupe, ale w bardzo szybkim tempie (cala podloga jego, wszedzie juz jest!!!)posuwa sie do przodu ladnie pracujac raczlami i nozkami!!:laugh2:Chyba basen dobrze mu zrobil, bo tam machal raczkami i nozkami az ledwie go utrzymalam, bo mi odplywal:tak:. A jak to sprytnie robi-najpierw zapiera sie raczkami i ciagnie sie na nich do przodu rownoczesnie pracujac nozkami-odpycha sie raz jednym kolankiem, raz drugim. Wyglada troche jakby plywal zabka, hihihi!!! Ale jestem z niego dumna! Mam nadzieje, ze nidlugo zobaczy, ze moze posuwac sie na kolankach! Ale to i tak duzy postep jak na niego!!! Hurra!!!:-D

musze sie pochwalic moja wiktoria od kilku dni probowala sie odpychac na chodziku i sie udalo chodzi juz sobie pomalutku w chodziku:tak: ale jestem z niej dumna:tak: przeszla przez caly pokuj do mnie przeszla wolalam chodz do mamusi a ona sie cieszyla i sie odpychala :-)

A u ans znowu zastój:-(
No chyba,że mogę napisać,że mój chłopczyk uwielbia się głośno śmiać i potrafi to robić baaaardzo wiele razy w ciągu dnia.Taki malutki śmieszek mi rośnie:-)

reklama
...że mój chłopczyk uwielbia się głośno śmiać i potrafi to robić baaaardzo wiele razy w ciągu dnia....
Edi Maja śmieje się ale bezdzwiękowo.:no::-D Wogóle to poważna z niej baba jest! Ale za to krzyczeć i piszczeć potrafi za dwóch! Brawo więc dla Wojtusia za śmichy chichy!:happy:
Postęp jest w piciu z niekapka:tak: , ale przerobionego na kapka /ściągnęłam od mju/!

Do góry