reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
no i poza tym ciągle złazi mi z łóżka,upilnować Go nie można
Wzbogacił też swoje słownictwo o: tata, baba,daj, da da, dia dia, ałaj, raz miałam nawet wrażenie że powiedział jeden:confused: :confused: . Mama zdarza mu się ale jak dla mnie za rzadko,

Moje dziecko nauczyło się kręcić głową na nie i teraz cały czas nią wywija raz w jedną raz w drugą. Staje też na czworaka i tak śmiesznie buja się na boczki. Wczoraj na spacerze spotkalismy znajomych ze szkoły rodzenia z córeczką no i Marcelinio zabrał się za podrywanie. Niestety nad tą umiejętnością musi jeszcze popracować bo podryw zakończył się płaczem Małej po tym jak Marcel złapał ją za czapkę i zaczął telepać jej główką we wszystkie strony:eek::eek::eek::eek: no cóż u tej panny jest już spalony;-);-)

Moje dziecko nauczyło się kręcić głową na nie i teraz cały czas nią wywija raz w jedną raz w drugą. Staje też na czworaka i tak śmiesznie buja się na boczki. Wczoraj na spacerze spotkalismy znajomych ze szkoły rodzenia z córeczką no i Marcelinio zabrał się za podrywanie. Niestety nad tą umiejętnością musi jeszcze popracować bo podryw zakończył się płaczem Małej po tym jak Marcel złapał ją za czapkę i zaczął telepać jej główką we wszystkie strony:eek::eek::eek::eek: no cóż u tej panny jest już spalony;-);-)
Oj z tego "podrywu", to się uśmiałam:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Mamamarcela, uśmiałam się z podrywu Marcela:-D :-D :-D

Ale mama to jej przez gardło przejsc nie chce:-( :wściekła/y: DZIKIDZIK zazdroszczę...:-D .

Filipowi też nie chce przejść to słowo przez gardło:wściekła/y:. Dzikidzik ja również zazdroszczę.

Filip zaczyna stawać na czworaka i tak bujać się do przodu i do tyłu. Śmiesznie to wygląda.

Do góry