reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Musze sie pochwalic moja ksiezniczka zaczela od wczoraj juz sama siedziec bez niczyjej pomocy jeszcze dlugo nie utrzymuje sie ale z 5 minut posiuedzi i wtedy leci na boczek no ale juz rownowage zlapala jeszcze troche i bedzie samodzielnie siedziec i sie bawic:tak:

reklama
A to filmik z moją Mariką w roli głównej, nagrany już kilka dni temu. Od tego czasu są juz postępy w posuwaniu się do... głównie tyłu :-D Moja mała zaczyna raczkować do tyłu... :-) Czasem minimalnie uda się jej przesunąć do przodu :-)

Krótki filmik i o początkach raczkowania ;-)
Pocz?tki raczkowania :) - pict6501.mov @ ZippyVideos.com - Free Video Webhosting

No i Mariczka co raz wyraźniej zaczyna mówić MAMA!!! Choć jak dla mnie zdecydowanie za rzadko! ;-) :-D

Moja Zuzia zrobila dzis postep w swoim raczkowaniu. :-D Jak juz wczesniej pisalam,robi to,ale do tylu. ;-) A dzis... postawila dwa raczkujace kroczki do przodu,hurrraaa! :-D :-D :-D

Ines jakbym widziała Marcela na tym filmie :tak::tak::tak:
Niunio mój cały dzisiejszy dzień powtarzał mammma mamma mamma:-):-) jak to wspaniale brzmi tylko on chyba jeszcze nie wie, że to ja
:-:)-(

Z racji tej, że moja córcia już od dłuższego czasu ślicznie siedzi sama to wczoraj po raz pierwszy Oleńka jechała rowerem w koszyku wiklinowym zawieszonym na kierowniku - tak sie rozglądała do okoła, bo świat z tej perspektywy jest całkiem inny niż z perspektywy wózka. Dzis był jej drugi raz i próbowała zjeść dzwonek :-D

A to filmik z moją Mariką w roli głównej, nagrany już kilka dni temu. Od tego czasu są juz postępy w posuwaniu się do... głównie tyłu :-D Moja mała zaczyna raczkować do tyłu... :-) Czasem minimalnie uda się jej przesunąć do przodu :-)

Krótki filmik i o początkach raczkowania ;-)
Obejrzałam filmi -świetny:tak: -Mój Maciek tak samo robi:tak: - Nicpoń jeden przemieszcza się tak szybko że trzeba ciągle mieć go na oku:laugh2:

Ines Mariczka na tym filmiku jest świetna:-D :laugh2: :-D Mojemu dziecku raczkowanie nie w głowie:no: :-(, chociaż to może moja wina, bo za rzadko ją kładę na brzuchu :eek: :confused: :baffled:
Dzikidzik jak ja też się wpisuje do klubu zazdrośnic:unibrow: :eek: :cool2: :-D , fajnie masz z tym "mamamamamamam":-D :laugh2:, a to czy Maja wie co mówi czy nie, to już jest szczegół;-) :-D najważniejsze że mówi.:tak: :-) :cool2:

reklama
Do góry