reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Cleo ja własnie też dziś policzyłam ile razy na dobe Ola je i wyszło mi 8x.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Cleo skoro Nela nie płacze i jest spokijna to widocznie jej wystarcza jedzonka. A Ola to jada tak raczej nie za dużo a częściej. W nocy czasem budzi się dwa razy (rzadziej) a czasem tylko raz ok 5 (wieczorem je ok 21)
edi
mamusia Wojtusia
No cóż,mój Wojtuś je w nocy co 3,5 godziny z zegarkiem w dloni,a w ciągu dnia to zależy czy je na raty czy porządnie.Przesypia jeden raz 3,5 godziny gdy jestesmy na i po spacerze,a tak to lubi się dużo bawić więc są jeszcze tylko 2 krótkie drzemki po godzinie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleosiu,u Nas wychodzi to miedzy 4 a 6 razy - zalezy od dnia. ;-)
A Moja Coreczka,to mnie ostatniej nocy juz calkiem rozwalila na lopatki. Zasnela o 20.30 i spala az do 4.30! Pozniej chwilke pojadla i spala znow do 8! Matko,jestem z Niej taka dumna! Odpukac i oby tak dalej. ;-)
A Moja Coreczka,to mnie ostatniej nocy juz calkiem rozwalila na lopatki. Zasnela o 20.30 i spala az do 4.30! Pozniej chwilke pojadla i spala znow do 8! Matko,jestem z Niej taka dumna! Odpukac i oby tak dalej. ;-)
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Cleo nie liczę co ile je ale chyba jutro od rana policzę :dull: Zresztą u Megi jest chyba podobnie ;-)
Agutko kurczę jak ja ci zazdroszczę że Zuzia tak fajnie ci sypia. Moze jak Milenkę przestanie w końcu męczyć ten cholerny katar albo zatwardzenia to prześpi w nocy więcej czasu .
Podziel się: