reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Aaaaaaa! Jeju! Jeju! Musze pochwalic Moja Zuzanke! :-D Jestem z Niej taaaaaaaaaaaaaaka dumna! :-D :tak: Posadzilam Ja wczoraj pierwszy raz na nocniczku i mowie "Zrob siiiiii siiiii,Kochanie". :-p Nie minela nawet minutka,podnosze pupke Zuzi,a tam ... kupka! :szok:! :-D :-D :-D Ahhhhhhhhh,normalnie az zaczelam klaskac z radosci! :-p :-D :zawstydzona/y:

Poza tym,Zuzia,nauczyla sie cmokac tak,jakby udawala konika. :-p Nie wiem,czy kumacie o co mi chodzi,hehe. ;-)
No i juz zaczyna rozumowac,ze jak Mama pokazuje "nununu" paluszkiem,to znaczy,ze czegos tam akurat robic nie wolno. ;-) :-D

reklama
Wow, to Zuzia ma już nocniczek:szok::-D, no proszę, proszę, mi nawet do głowy nie przyszło, żeby małej już nocnik kupować:no::eek::-p. W takim razie wielkie gratulacje za pierwsze udane "posiedzenie" nocnikowe:tak:;-):-D

Wow, to Zuzia ma już nocniczek:szok::-D, no proszę, proszę, mi nawet do głowy nie przyszło, żeby małej już nocnik kupować:no::eek::-p. W takim razie wielkie gratulacje za pierwsze udane "posiedzenie" nocnikowe:tak:;-):-D

Renee,dziekuje,hihi. :-D A nocnik,to moja Mama Jej kupila juz jakis czas temu (nawet jego fotke wklejalam :-p ). ;-) Chce Ja powoli przyzwyczajac. :-) Moj Brat zaczynal nocnikowac w wieku 9 miesiecy,a jak mial 1,5 roczku,to juz na noc nie musial miec pieluszki. :-D Chce,aby Zuzia pod tym wzgledem :-p poszla w Jego slady. ;-) :tak: :-D

Gratulacje dla zdolnej Zuzanki!!:tak::tak::tak: My tez mamy nocniczek ale jeszcze nie probowałam sadzac na nim Liwki, moze tez spróbuje:confused::confused::confused:

gratulacje dla zuzanki:tak::-)ja tez jeszcze nie mam nocniczka dla wiktori ale juz nie dlugo mam zamiar kupic i tez zaczne uczyc jak mowisz ze im szybciej tym lepiej:tak:
wiktoria tez tak kląska jak zuzia i anielka juz od jakiegos czasu smieszne to jest hihihi

Dzieki Kochane,hihi! :-D Kupujcie nocniki! Jak nie teraz,to za jakis czas przydadza sie,jak nie wiem. :-D

A Zuzia dzis sie nauczyla tak paluszkami jezdzic po usteczkach i robic cos w stylu "bźlum" czy cos. :-p Ahhh,kumata Dziewczynka! :-D Szybko sie wszystkiego uczy. :-D :tak:

Kilka dni temu Oliwka oparla sie o nogi G. i wstala :szok: :tak::-) no a tego samego dnia wieczorem po raz pierwszy przyjela pozycje do raczkowania:-) i od tego czasu robi tak co chwile i buja wsie w przod i tyl :tak::-D tylko nei chce raczkowac:-(
No i jestesmy juz po pierwszym podcinaniu wloskow maszynka do wlosow;-):-)Oliwosek wogole sie nie bal a nawet smiala sie do tej brzeczacej maszynki :-D:-D

Oliweczko brawo! :tak: A raczkowac zaczniesz juz niedlugo,na pewno! :-) :tak:

Ja Zuzi jeszcze nie podcinalam wloskow - zapuszczamy obydwie. :elvis: :-D :elvis:

Luczynko - niewiem czy wiesz ale podobno do roku nie powinno się obcinać włosów dziecku. Mój Kamilek ma długie koło ucha ale do roku mu nie będę obcinała.

reklama
Luczynko - niewiem czy wiesz ale podobno do roku nie powinno się obcinać włosów dziecku. Mój Kamilek ma długie koło ucha ale do roku mu nie będę obcinała.
Ja też nie będę obcinać małej włosów do pierwszych urodzin. U mnie też jest taki przesąd:-p,chociaz właściwie nie wiem z czego się wziął:eek::dry: może to i głupie, ale Ala ma tylko na czubku troszkę dłuższe kosmyki a tak to jej nie przeszkadzają;-):-)

Do góry