reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
LUCZYNKO to chyba założymy nowy wątek....dziewczyny które aktualnie są zablokowaneAniu wszyscy uwielbiaja posty Baśki ale czsami blokada by sie Jej przydala ;-)
A ja Wam troche zazdroszcze tego gonienia za raczkujacymi bobaskami bo moja Oliwia nie ma na to ochoty Choc wiem ze jak by chciala to zasuwalaby ino mig! ale ona tak opanowala poruszanie sie na brzuchu-ulepszona wersja pelzania ze trzeba ja tez gonic po mieszkaniu. Czasami postawie ja na ziemi w pozycji do raczkowania i stoi tak przez chwilke, kladzie sie na brzuch i dawaj do przodu Wczoraj gonila tak psa u tesciowej a jest tam spora powierzchnia wiec wygladalo to przesmiesznie, a pies dwa razy wiekszy od niej no i do tego uciekla mi wczoraj z basenułobuziak jeden, a jak wolam do niej " oj Ty łobuzie, dokad uciekasz?" to patrzy na mnie, usmiecha sie lobuziarsko i dostaje takiego speeda ze nie moge jej dogonic
Margolis
Wrześniowe mamy'06
A moja malutka Nataszka zrobiła jużswoje pierwsze kroczki!!!! Wprawdzie trzymana za ręce ale to zawsze coś!
Moje brzdące nie zasuwają po mieszkaniu ale tylko dla tego, że trzymam je w ich wielkim kojcu.... ale już niedługo chyba się z niego wydostaną a wtedy to strach się bać...
Moje brzdące nie zasuwają po mieszkaniu ale tylko dla tego, że trzymam je w ich wielkim kojcu.... ale już niedługo chyba się z niego wydostaną a wtedy to strach się bać...
Wszystkim maluszkom i ich rodzicom oczywiście ;-) gratuluję wspaniałych postępów!!! Super patrzeć i czytać jak się te nasze szkrabki rozwijają :-)
Moja Mariczka strasznie szybko raczkuje (już do przodu:-) ), dwa razy stanęła w łóżeczku tzrymając się szczebelków, siedzi pewnie bez kiwania sie, tak długo jak chce i bardzo lubi bawić się na siedząco, mówi mama i rzadziej tata, robi papa i uwielbia jak się jej bije brawo ;-) i sama próbuje klaskać w łapki
Moja Mariczka strasznie szybko raczkuje (już do przodu:-) ), dwa razy stanęła w łóżeczku tzrymając się szczebelków, siedzi pewnie bez kiwania sie, tak długo jak chce i bardzo lubi bawić się na siedząco, mówi mama i rzadziej tata, robi papa i uwielbia jak się jej bije brawo ;-) i sama próbuje klaskać w łapki
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
Ines-ale ci zazdroszcze ze twoja coreczka mowi juz mama ja sie nie moge doczekac jak uslysze to od mojego malenstwa ale jak narazie to nie jest jej spieszno do powiedzenia mamajak mowie powiedz mama to sie smieje a ja tak bardzo bym chcial juz to uslyszecmoze na dzien matki zrobi mi taki prezencik byla bym szczesliwa:-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Gratki dla wszystkich dzieciatek za ich postepki w rozwoju! :-)
Zuzia robi coraz wiecej kroczkow na czworaka,wiec mysle,ze wkrotce zacznie raczkowac na calego.
Poza tym,gdy chce sie Jej pic,pokazuje to buzia,czyt. mlaska! Pocieszka Moja Ukochana!
A wczoraj,gdy lezalam sobie na lozku,Zuzia,jak zawsze,brykala po mnie. No i w pewnym momencie oparla raczki o moj wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki brzuch ( ) podniosla pupcie na prostych nozkach,jak to robi do siadania (chociaz ostatnio zaczela juz tez siadac z pozycji typowo raczkujacej ) i przeszla kilka kroczkow boczkiem na tych swoich prostych noziach! Od mojego brzucha az do kolan! Pozniej siadla i zrobila wielkie oczka ! Chyba sie niezle zdziwila,czego to Ona nie potrafi. Moj Kochany Dziubolek!
Zuzia robi coraz wiecej kroczkow na czworaka,wiec mysle,ze wkrotce zacznie raczkowac na calego.
Poza tym,gdy chce sie Jej pic,pokazuje to buzia,czyt. mlaska! Pocieszka Moja Ukochana!
A wczoraj,gdy lezalam sobie na lozku,Zuzia,jak zawsze,brykala po mnie. No i w pewnym momencie oparla raczki o moj wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki brzuch ( ) podniosla pupcie na prostych nozkach,jak to robi do siadania (chociaz ostatnio zaczela juz tez siadac z pozycji typowo raczkujacej ) i przeszla kilka kroczkow boczkiem na tych swoich prostych noziach! Od mojego brzucha az do kolan! Pozniej siadla i zrobila wielkie oczka ! Chyba sie niezle zdziwila,czego to Ona nie potrafi. Moj Kochany Dziubolek!
kamila1983
Fanka BB :)
Filipek od dwóch dni gaworzy babababbaba, mamamamam blabla bla jest słodki buzia mu się nie zamyka
M
mamamarcela
Gość
reklama
Podziel się: