reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

MOJA DOPIERO NIEDAWNO ZACZEłA SIE CAłKOWICIE OBKRęCAC,WIęC WIEM żE NA WSZYSTKO PRZYJDZIE SWóJ CZAS,A NIEKTóRE RZECZY MOżE POMINąC.

reklama
Mju świetnie, brawo dla Anielki:-):-)
Gratulacje dla Filipka, Marcel też staje w łóżeczku. Podciąga się do góry trzymając czego popadnie. Trzeba go teraz bardzo pilnować
:no::no:

Gratulacje dla Filipka:tak:
Ja to normalnie chyba przestanę czytać ten wątek bo jak tak dalej pójdzie to popadnę w kompleksy:baffled::-(. To moje dziecko albo jest tak leniwe, albo tak zacofane rozwojowo:eek::confused::baffled::-:)sick::errr::no2::no:

Renne moja dopiero teraz zaczeła się obracac,pozatym stoi na sztywnych nogach i nic więcej. Wykonała z 4-5 kroczków trzymana pod pachami.

dla Anielki i Filipka !

Renne u nas jest to samo! Maja ledwo co sie przekreca na brzuszek! nie pelza, a gdzie tu do raczkow!:no: ostatnio cos bardziej bryka, ale..... Na sztywnych nogach stala prosciutko juz od dawna, a teraz na paluchach!:-( Taraz staram sie z nia cwiczyc, ale poloze ja na podlodze i nadlatuje szarancza!:wściekła/y:wiadomo kto!
gdy robie z Maja to cwiczenie od mju, z podporkami pod stopki do pelzania, to pelza elegancko!:tak: wiec cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc!:tak:
mju a jest moze jakas stronka z takimi cwiczeniami?

Jakis czas temu pisalam o dziwnym sposobie siadania Zuzanki... Robi taka oto pozycje i siada. :-p :szok: To tak ma byc? :szok: :confused: :zawstydzona/y: :laugh2:

siadanie1lt1.jpg

siadanie2ge8.jpg

Marcel też tak tyłeczek zadziera a zaraz potem kładzie się na brzuch.
Dziś bylismy u teściowej na wsi i Mały leżał sobie na kocyku. W domu mi zawsze z kocyka ucieka na podłogę a tu leżał twardo i nie wychodził za niego bo bał się trawy:confused:tak ją lekko paluszkiem dotykał, skubał i wogóle śmiesznie to wyglądało. To żaden postęp no ale .....:-)

Agutko Zuzia jest poprostu the best :tak::-D

Mamomarcela Oliwka tez na poczatku tak delikatnie niepewnie dotykala trawki a pozniej jak sie z nia juz dobrze zapoznala to wykosila tesciowej cala wielka dziure na trawniku :eek::-D:-D nie chciala nawet oddac tej trawy ktora miala juz w rece :no::-p:-D

reklama
Hahaha,dzieki Kochane! :-D Ja na serio nie wiem,jak ta Moja Zuzia wpadla wlasnie na taki pomysl z tym siadaniem! :confused: :laugh2: :-D :laugh2:

Jesli chodzi o trawe,to Zuzia dzis wlasnie "biegala" po niej na bosaka i tak smiesznie rozkraczala paluszki u nozek - chyba Ja to laskotalo! :-D :tak: No i tez zrywala trawke i chciala Ja zjesc. :eek: Pewnie przykukala,ze Alba tak robi,no i stwierdzila,ze i Ona tak moze. :-p :-D

Do góry