reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Ja to mam wrażenie że niedawno rodziłam a tutaj już niektóre maluchy prawiechodzą i stoja same.:szok:

reklama
Zuzia dzis rano jadla ze mna chlebek - jak zawsze. :cool2: No i przy ktoryms tam kesie,Moja Corcia,robi takie siarczyste :eek: "chaaarrrrrrrrrk" i "Tfiuuuuuuuuu". Wszyscy w ciazy mi mowili,ze bede miala Synka,bo za ladnie wygladam,jak na Coreczke. :zawstydzona/y: :-p No i mi wykrakali - Zuzia zachowala sie normalnie,jak jakis chlop plujacy tak okrutnie! :szok: Masakra,skad Jej sie to wzielo? :szok: :eek: :baffled: :sick: :confused: :laugh2: :-D :laugh2:

Brawo dla Anielki!! Mju Twoje wysiłki nie poszły na marne i tylko pogratulować.
Mój Filip też zaczął sam siadać z pozycji do raczkowania i robi to właśnie tak samo jak Anielka.

Mju gratulacje, cieszę się z Tobą i ubolewam nad faktem, że moje dziecko do raczkowania sie w ogóle nie garnie:no:, bardzo możliwe, że ja coś źle robię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mju gratulacje!!! Bardzo bardzo cieszę się razem z Tobą.
Przede wszystkim gratulację dla Anielki małego raczka nieboraczka!!!!:-):-):-)

Ogromne gratulacje dla super zdoliutkiej ANIELKI:-D
Moja Żabka woli jak na razie pełzanie do tyłu bądź też czołganie się boczkiem.

reklama
Do góry