reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Zuzia piszczy i skrzeczy,jak taka goralka,gdy tanczy. :-D :-D :-D
A dzis,gdy polozylam Ja do spania w dzien,poszlam do kuchni umyc butelki. Wracam,a Zuzia zakrywa sie pieluszka,zaciska (przed chwila mocno otwarte) oczka i robi buzia "Chrrrrrrr chrrrrr",jakby chrapala. :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: Mala Dowcipna Udawaczka! :-D :tak:
No i od jakiegos czasu juz super ... reaguje na swoje imie! :tak: :-D

Moja Ukochana Goralka z zachodu. :-D :tak: :-D :happy2:

reklama
moje dziecię w ogóle nie chce jeść butli, nie było mowy, żebym zostawiła ją na parę godzin z babcią z zapasem mleka, bo przez ten czas nic nie jadła. A dziś odkryłam, że olusia pięknie je z łyżeczki, zrobiłam eksperyment, odciągnęłam mleko i zjadła prawie 100 ml w niecałe 15 minut, łyżeczka po łyżeczce nie roniąc ani kropelki. była zafascynowana nowym sposobem podania mleczka. mycha moja kochana:-):-)
po prostu uznała że na butlę to ona jest już za duża:-D:-)

zapomniałam o jeszcze jednym osiągnięciu. otóż ola nauczyła się robić pierdzioszki, wychodzi jej takie śmieszne prychanie:-D
jak tylko zrobię jej pierdzioszka ona zaraz powtarza i próbuje naśladować

Marcel od wczoraj zaczął mówić a de de, umieram ze śmiechu kiedy zaczyna się ze mną kłócić i krzyczeć na mnie- a de de, a de de i coraz głośniej. Taki śmieszny jest wtedy:laugh2::laugh2::laugh2:

Pati ostatnio koło 10-11 zaczyna gaworzyc i z kazda chwila robi to coraz głośniej także jak zadzwoniła koleżanka ze Szczeciana to aż tam ją było słychac.:tak:

zadziwiło mnie wczoraj to moje dzieciątko. usiadłam z nią do komputera, coś tam sobie stukam, nagle patrzę a ola śpi. normalnie szok, rzadko zdarza jej się samej usnąć, a w takich okolicznościach przyrody to już w ogóle:-):-D:-D
poza tym parę dni temu nauczyła się marszczyć nosek i jest tym faktem zachwycona. muszę poczatować z aparatem na taką minkę

Szymonek ślicznie się turla na kocyku i już niejeden raz przekręcił się na podłoge.Niemoge zostawić go samego bo strach:tak:Bardzo polubił tą zabawe,;-)z plecków na brzuszek i tak do oporu!

Dzis,gdy mialam Zuzie na rekach,musialam sprawdzic cos pilnego na kompie. Wiec siadam z Nia na krzeselku,a Zuzia zaczyna skakac,piszczec,smiac sie i gadac do... Zuzi na pulpicie na kompie. :-D :-D :-D Hehe,chyba,Jej sie ta Dzidzia spodobala. :-D :tak:

Oprocz tego,ze ostatniej nocy Zuzia spala od 19:30 - 7:00,czyli 11,5 godziny :-D,to Jej postepem bylo dzis rano nasladowanie mnie. :-p Ziewalam i robilam takie "aaaaa" skrzeczacym glosem,Moja Coreczka na mnie spojrzala i wydala identyczny dzwiek. :-D Nachylilam sie nad Nia i dalam Jej buzi,a Ona wyciagnela raczki i zaczela mnie ciagnac za pizame,bym sie do Niej przytulila. :-D Wiec to zrobilam. :-D Po jakims czasie sie odsunelam,a Zuzia znowu mnie ciagnie. :-D A do tego zrobila usteczkami "cmok",wiec z mila checia dalam Jej buziaka. :-D
W ogole ostatnio upodobala sobie moje palce. :-p Bierze jednego do buzi i wydaje taki gwizd,a raczej piszczenie,jak hm... Prosiaczek. :-D
Mala Agentka. :-D :happy2:

Ale najwazniejszym postepem Zuzanki jest,to,ze juz jest calkowicie podobna wylacznie do mnie,hurrrrrraaaaa! :-D :-D :-D

reklama
a moja Dorotka uwielbia pisac na Gadu Gadu z tatusiem - przyciska lapkami co popadnie, a tata probuje zintepretowac o co coreczce chodzi :)

(sorry za balagan na stole :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry