diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Hej!
Jeden dzień nieobecności i nowy wątek się pojawił. I to jaki fajny!!! Już widzę jak się tu będziemy chwalić naszymi skarbami. I dobrze!![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
No i raz załatwiła Mamusię, kiedy zrobiła kupę na dopiero wyprany przewijak, akurat jak ściągnęłam jej brudną, a sięgałam po czystą pieluchę ;-)
Żeby jeszcze z paluszków mleko leciało, toby była samowystarczalna ;-)
Anusia też uwielbia być z nami, słuchać naszych rozmów, poznaje nasze głosy, uśmiecha się, wpatruje w nas tymi swoimi wielkimi oczkami. To bardzo rozczulające!!!
Chociaż głos Mamusi i tak najbardziej kojarzy się jej z... mleczkiem ;-)
No i jako największy postęp muszę przyznać - Ania coraz dłuzej nam w nocy przesypia, mam nadzieje, ze to nie chwilowe.
Jeden dzień nieobecności i nowy wątek się pojawił. I to jaki fajny!!! Już widzę jak się tu będziemy chwalić naszymi skarbami. I dobrze!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moja Ania uwielbia strzelać kupę w dopiero co założoną czystą pieluszkę. ;-)hihi ja jak przebieram to moja sika na czyste ;-) ale nie wiem czy to postep czy taka uroda ;-)
No i raz załatwiła Mamusię, kiedy zrobiła kupę na dopiero wyprany przewijak, akurat jak ściągnęłam jej brudną, a sięgałam po czystą pieluchę ;-)
Ssanie paluszków jest rewelacyjne, Ania też od urodzenia ma to opanowane, a jak sobie dobrze wceluje do buźki, to cmokanie słychać w całym mieszkaniu!Praktycznie od urodzenia potrafi ssac paluszki i robi to coraz sprawniej, częściej i z coraz większym uwielbieniem i zapamiętaniem, robi to tak intensywnie ze slychać z drugiego konca mieszkania - głodomorek mały.
Żeby jeszcze z paluszków mleko leciało, toby była samowystarczalna ;-)
A moze powoli już coraz bardziej świadomie?Moja niunia lalulunia wodzi wzrokiem za domownikami, uwielbia słuchać jak się do niej mów, jest przy tym bardzo skupiona i patrzy prosto w oczy, przecudnie się uśmiecha, ale ma dopiero 3 tyg więc robi to jeszcze nieświadomie
Anusia też uwielbia być z nami, słuchać naszych rozmów, poznaje nasze głosy, uśmiecha się, wpatruje w nas tymi swoimi wielkimi oczkami. To bardzo rozczulające!!!
Chociaż głos Mamusi i tak najbardziej kojarzy się jej z... mleczkiem ;-)
No i jako największy postęp muszę przyznać - Ania coraz dłuzej nam w nocy przesypia, mam nadzieje, ze to nie chwilowe.