Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
reklama
Dokładnie a jak się czujesz?ja fizycznie dobrze ale psychicznie nadal nie bardzo,myślami że jak już będzie po wszystkim będzie inaczej a ja nadal nie mogę pogodzić się ze strataKażdy lekarz przepisze co innego, ważne by miało to samo działanie
Ja się dobrze czuje, wiadomo przykro mi jest że tak to sie skończyło A nie inaczej, ale ja się nie załamuje, może to nie był nasz czas. Może w następnym roku się uda. Mąż bardzo mnie wspiera i zajmuje się wszystkim bym ja odpoczywala(zalecenie lekarza by robić jak najmniej i się nie przemeczac ), czekam aż będę mogła normalnie funkcjonować by odciążyć meza. A jest wspaniały, nie narzeka ani nic, chce tylko żeby mi się wszystko ładnie zagoilo i nic się nie stało mi. Jest naprawdę cudowny.
Luboń koło PoznaniaAniusia A skąd jesteś?
To dobrze masz mój niestety aż taki wrażliwy nie jest muszę mu wszytko tłumaczyć nawet dziś musiała mu powiedzieć żeby poszedł na 8 do pracy i zawiozl młodego do żłobka i odebrał żebym ja spokojnie dziś jeszcze sobie odpoczęła.Ja się dobrze czuje, wiadomo przykro mi jest że tak to sie skończyło A nie inaczej, ale ja się nie załamuje, może to nie był nasz czas. Może w następnym roku się uda. Mąż bardzo mnie wspiera i zajmuje się wszystkim bym ja odpoczywala(zalecenie lekarza by robić jak najmniej i się nie przemeczac ), czekam aż będę mogła normalnie funkcjonować by odciążyć meza. A jest wspaniały, nie narzeka ani nic, chce tylko żeby mi się wszystko ładnie zagoilo i nic się nie stało mi. Jest naprawdę cudowny.
To troszkę nas dzieli kmJa katowice
No mam dobrze, narzekać nie mogę no odpoczywaj dzisiaj ile możeszTo dobrze masz mój niestety aż taki wrażliwy nie jest muszę mu wszytko tłumaczyć nawet dziś musiała mu powiedzieć żeby poszedł na 8 do pracy i zawiozl młodego do żłobka i odebrał żebym ja spokojnie dziś jeszcze sobie odpoczęła.
reklama
Ja miałam zakażenie po łyżeczkowaniu... 3 miesiące na silnych antybiotykach :/ Później 7 lat nie mogłam zajść w ciążę, lekarze wiązali to wszystko ze sobą.Ten antybiotyk to tak profilaktycznie zawsze dają w razie w. jest niewielkie ale jednak ryzyko zakażenia po łyżeczkowaniu
Dziewczyny super, że u was wszystko ok. U mnie znowuż dzisiaj gorzej. Eh...