Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
reklama
A poronienie przyszło samo czy farmakologiczne?A my w 6tyg. Widzieliśmy bardzo się cieszyliśmy a na kolejnej wizycie już taka diagnoza Nie potrafię uwierzyć w to nadal to do mnie do końca nie dociera
A poronienie przyszło samo czy farmakologiczne?
Ja dzisiaj mam po tabletkę iść i się stresuje, bo nie wiem czego się spodziewaćJeszcze nie poroniłam czekam na kolejną wizytę a potem do szpitala na zabieg
Ja dzisiaj mam po tabletkę iść i się stresuje, bo nie wiem czego się spodziewać
Tak tabletkę i do domu, dzisiaj mi wytłumaczy, jak na wizycie byłam i mi to powiedziala to byłam w takim szoku że zapomniałam o co kolejek dopytać
reklama