Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
reklama
Wiem ,ale ciesz się że masz ,kochane dzieciatko koło siebie ,ja 2 razy poronilam zanim się udało mieć 1 dzoecko
Hej
Ja właśnie też wczoraj się dowiedziałam, że nie ma tętna i serduszko nie bije, jutro mam iść do mojej lekarki ma dyżur w szpitalu po tabletkę. U mnie zatrzymało się na 8tyg.
reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
Szczerze współczuję... Mi nie dane było usłyszeć serduszka, strata nastąpiła wcześniej.... Na badaniach laborantka powiedziała mi, że przyczyną strat gdzie przestaje bic serduszko np w 12tc jest to, że wtedy w serduszku powstają mięśnie gładkie i niestety często są jakieś nieprawidłowości