reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie, czy ktoś nie doczekał miesiączki i zszedł w ciążę?

I

iizek92

Gość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was poronila i nie doczekała 1 miesiączki? Chodzi czy zaszła od razu w ciążę po poronieniu.

reklama
Rozwiązanie
Lekarz mówił że tak może być, miałam dziś mieć wizytę ale nie ma Wyniku Histpatu i lekarz przełożył wizytę, A już chciała bym wiedzieć czy wszystko ok.
reklama
Jeżeli miesiączka miałaby się pojawić tak jak zawsze to niedziela albo poniedziałek... Kurcze normalnie glupieje. A ty robiłaś może testy? Zastanawia mnie fakt czy 3 tygodnie po wyszłyby pozytywne.
Tak, robilam test, byl negatywny, 3.5 tyg po stracie. @ dostałam wg cyklu, 28 dni od dnia krwawienia poronnego... ale ja nie mialam zabiegu ani leków, samo się stało... Nie wiem, jak jest po zabiegu i jak z @ przy beta hcg w organizmie. Sama wiesz, ze wszystko jest możliwe, jeżeli się nie zabezpieczalas :) Usg, w tej sytuacji, najszybciej da odp. co się dzieje.

Wiem że po tym można bardzo szybko zajść w ciążę więc myślę że jest taka możliwość. No nic. Pozostaje mi czekać %-) odczekam jeszcze z tydzień i zrobię kolejny test. Sam znać

reklama
Do góry