I
iizek92
Gość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was poronila i nie doczekała 1 miesiączki? Chodzi czy zaszła od razu w ciążę po poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam, mam pojawić się we wrześniu, bo teraz jedzie na urlop. Przy @ nie zbada mnie ale wszystko myślę ok, beta hcg zeszła, @ przyszedł. Wszystko dobrzeA jak u lekarza?
Ze względu na @ nie zbadal mnie, ale @ oraz brak bety we krwi to b. dobry znak. Ogólnie czuję, że jest dobrze. Mam przyjśc we wrześniu, teraz lekarz leci na urlop.A jak u lekarza?
Usg będzie najwiarygodniejsze. U mnie 3.5 tyg po stracie, ale bez ingerencji, nie było śladu.3 tygodnie od zabiegu... Zrobiłam testy i wychodzą pozytywnie. Czyżby jeszcze hormon nie zszedł?
22 mam wizytę. Muszę poczekać. Tyle że będę teraz zjadać paznokcieUsg będzie najwiarygodniejsze. U mnie 3.5 tyg po stracie, ale bez ingerencji, nie było śladu.
Będzie dobrze. Odezwij się koniecznie po!22 mam wizytę. Muszę poczekać. Tyle że będę teraz zjadać paznokcie
Jeżeli miesiączka miałaby się pojawić tak jak zawsze to niedziela albo poniedziałek... Kurcze normalnie glupieje. A ty robiłaś może testy? Zastanawia mnie fakt czy 3 tygodnie po wyszłyby pozytywne.Będzie dobrze. Odezwij się koniecznie po!
Tak, robilam test, byl negatywny, 3.5 tyg po stracie. @ dostałam wg cyklu, 28 dni od dnia krwawienia poronnego... ale ja nie mialam zabiegu ani leków, samo się stało... Nie wiem, jak jest po zabiegu i jak z @ przy beta hcg w organizmie. Sama wiesz, ze wszystko jest możliwe, jeżeli się nie zabezpieczalas Usg, w tej sytuacji, najszybciej da odp. co się dzieje.Jeżeli miesiączka miałaby się pojawić tak jak zawsze to niedziela albo poniedziałek... Kurcze normalnie glupieje. A ty robiłaś może testy? Zastanawia mnie fakt czy 3 tygodnie po wyszłyby pozytywne.
Nam się nie udało odrazu po stracie, ale próbujemy, do skutku. Teraz mam ten dobry czas pierwszy cykl po stracie.Wiem że po tym można bardzo szybko zajść w ciążę więc myślę że jest taka możliwość. No nic. Pozostaje mi czekać %-) odczekam jeszcze z tydzień i zrobię kolejny test. Sam znać