I
iizek92
Gość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was poronila i nie doczekała 1 miesiączki? Chodzi czy zaszła od razu w ciążę po poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiem powtórzyć muszę badania i przyjść z wynikami do niego. No a co do tego usg to mówi że jajniki czyste i potem pokazał mi na usg że jest pęcherz.pęcherz w macicy ? w ciąży się pojawia taki jakby pęcherzyk , szkoda że się nie dopytałaś ,ale ja też tak zawsze mam u lekarza ,i potem siedzę na necie i szukam i sobie wkręcam
Ale pokazał Ci "pęcherz" pokazując jajniki? Może chodziło mu o to, że jest pęcherzyk dominujący co oznacza że owu się zbliża.No właśnie nie wiem powtórzyć muszę badania i przyjść z wynikami do niego. No a co do tego usg to mówi że jajniki czyste i potem pokazał mi na usg że jest pęcherz.
Jesteś po poronieniu? dlaczego nie chcesz robić bety? ona zwykle daję obraz czy jest ciąża czy już jej nie maW czwartek zrobiłam test i był juz negatywny.... Ale coś mi nie dawało spokoju, ciągle mi nie dobrze. Zrobiłam dziś test i pokazał 2 kreski... Ja już nic nie wiem nie chce robić bety.
Trzymam kciuki Kochana, ja dostałam @ 2 x po lyzeczkowaniu końcówką lipca, teraz działamy i mam nadzieje, ze w końcu tez się nam uda...W czwartek zrobiłam test i był juz negatywny.... Ale coś mi nie dawało spokoju, ciągle mi nie dobrze. Zrobiłam dziś test i pokazał 2 kreski... Ja już nic nie wiem nie chce robić bety.
Ja mam 31dc i czekam dalej nie wiem na coTrzymam kciuki Kochana, ja dostałam @ 2 x po lyzeczkowaniu końcówką lipca, teraz działamy i mam nadzieje, ze w końcu tez się nam uda...
5 tygodni po lyzeczkowaniu dostałaś?Trzymam kciuki Kochana, ja dostałam @ 2 x po lyzeczkowaniu końcówką lipca, teraz działamy i mam nadzieje, ze w końcu tez się nam uda...
5 tygodni po lyzeczkowaniu dostałaś?
Kochana co tam u Ciebie? Masz tą 2 kreseczkę?5 tygodni po lyzeczkowaniu dostałaś?