I
iizek92
Gość
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was poronila i nie doczekała 1 miesiączki? Chodzi czy zaszła od razu w ciążę po poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana daj znać co i jak po wizycieStraciłam wczesną ciąże 3 tyg temu (11 tydz. obumarcie zarodka w 7 tyg.)
Bez zabiegu i farmakologii. Krwawienie trwało około 10 dni. Nie zabezbieczamy się.
Nie dostałam jeszcze @, we wtorek idę do lekarza.
Jeżeli mam liczyć cykl od straty, to @ powinien przyjść za ok. tydzień.
Tez chciałbym żeby udało się już teraz...
Bardzo Ci dziękuję za ten temat....ja obawiałam się go poruszyć...
A u mnie już lepiej tyle że do lekarza jeszcze miesiąc :-) i nie czekam na 1 miesiączkę heheh@iizek92
Dziękuję, że o mnie pamiętasz. Odezwę się jutro. Robilam test, beta wyzerowana, nie ma śladu po tamtej ciąży, jutro lekarz i czekam na @ a co u Ciebie?
Cieszę się i trzymam kciuki! Ja też nie czekam, tak oficjalnie nie nastawiam się na nic po prostuA u mnie już lepiej tyle że do lekarza jeszcze miesiąc :-) i nie czekam na 1 miesiączkę heheh
Ale w ciąży nie jesteś tak?Cieszę się i trzymam kciuki! Ja też nie czekam, tak oficjalnie nie nastawiam się na nic po prostu
Myślę, że nie.Ale w ciąży nie jesteś tak?
Na pewno nie, dostałam @ a po południu lekarz, chyba mnie nie zbada dzisiaj ale to znak, ze wszystko ok i wróciło do normy. Cykl taki sam, jak przed stratą. Umówię się na inny termin na badanie, dzisiaj pójdę tylko na rozmowę a jak u Ciebie?Ale w ciąży nie jesteś tak?
Kochana u mnie miesiączki jeszcze nie ma ale gdyby miała przyjść to. Tak do. 10 sierpnia. :-) to po @ do dzieła!!!!Na pewno nie, dostałam @ a po południu lekarz, chyba mnie nie zbada dzisiaj ale to znak, ze wszystko ok i wróciło do normy. Cykl taki sam, jak przed stratą. Umówię się na inny termin na badanie, dzisiaj pójdę tylko na rozmowę a jak u Ciebie?
Na pewno nie będziemy uważać ale chyba lepiej na luzie, organizm zaskoczy, jak będzie gotowy.Kochana u mnie miesiączki jeszcze nie ma ale gdyby miała przyjść to. Tak do. 10 sierpnia. :-) to po @ do dzieła!!!!
A jak u lekarza?Na pewno nie będziemy uważać ale chyba lepiej na luzie, organizm zaskoczy, jak będzie gotowy.
Zdrowiej i tez trzymam kciuki za Ciebie