reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie a nowe starania

5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania. Ciąża 3. 10t2d ale ciąża zatrzymała się na 7 tc . Serce przestało bić . Dwie poprzednie bez większych komplikacji .
Rozważamy od marca zacząć starania więc mamy 3 miesiące na przygotowanie się .
Jakie suplementy dla mnie i męża ? W ciąży brałam puerie uno i w zasadzie dalej biorę .

reklama
5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania. Ciąża 3. 10t2d ale ciąża zatrzymała się na 7 tc . Serce przestało bić . Dwie poprzednie bez większych komplikacji .
Jakie suplementy dla mnie i męża ? W ciąży brałam puerie uno i w zasadzie dalej biorę .
Najlepiej foliany i witaminy dla kobiet starających się. Zapytać lekarza za jakiś czas na kontroli czy macica jest w porządku i zacząć starania :) Ja też jestem po zabiegu łyżeczkowania i zaszłam po 6 tygodniach od zabiegu

Najlepiej foliany i witaminy dla kobiet starających się. Zapytać lekarza za jakiś czas na kontroli czy macica jest w porządku i zacząć starania :) Ja też jestem po zabiegu łyżeczkowania i zaszłam po 6 tygodniach od zabiegu
Czy wszystko jest teraz w porządku ? Pytałam lekarza do którego chodzę od lat . Prowadził moje ciąże i robił 2xcc . Teraz też on robił zabieg . Mówił by odczekać 3 miesiące .

Czy wszystko jest teraz w porządku ? Pytałam lekarza do którego chodzę od lat . Prowadził moje ciąże i robił 2xcc . Teraz też on robił zabieg . Mówił by odczekać 3 miesiące .
Jedni mówią żeby poczekać, a inni, ze jak nie
ma problemu to można od razu się starać. Ja aktualnie jestem w 6 miesiącu i wszystko jest w porządku, dzidzia dobrze się rozwija. Jedynie na początku ciąży brałam duphaston, ale nie wiem czy to w sumie było konieczne.

My czekaliśmy 3 miesiące od łyżeczkowania, przemawia do mnie teoria że macica musi mieć czas się zagoic i szybka ciąża znacznie podwyższa ryzyko komplikacji ciążowych.

Witam jestem tu nowa na forum, ale też po poronieniu i mam pytanie bo od dziś biorę leki przygotowujące mnie do transferu i nie wiem czy estrofen mam brać razem z acardem czy osobno.

reklama
Przykro 😥

Do góry