reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienie a nowe starania

5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania. Ciąża 3. 10t2d ale ciąża zatrzymała się na 7 tc . Serce przestało bić . Dwie poprzednie bez większych komplikacji .
Rozważamy od marca zacząć starania więc mamy 3 miesiące na przygotowanie się .
Jakie suplementy dla mnie i męża ? W ciąży brałam puerie uno i w zasadzie dalej biorę .

reklama
5 grudnia miałam zabieg łyżeczkowania. Ciąża 3. 10t2d ale ciąża zatrzymała się na 7 tc . Serce przestało bić . Dwie poprzednie bez większych komplikacji .
Jakie suplementy dla mnie i męża ? W ciąży brałam puerie uno i w zasadzie dalej biorę .
Najlepiej foliany i witaminy dla kobiet starających się. Zapytać lekarza za jakiś czas na kontroli czy macica jest w porządku i zacząć starania :) Ja też jestem po zabiegu łyżeczkowania i zaszłam po 6 tygodniach od zabiegu

Najlepiej foliany i witaminy dla kobiet starających się. Zapytać lekarza za jakiś czas na kontroli czy macica jest w porządku i zacząć starania :) Ja też jestem po zabiegu łyżeczkowania i zaszłam po 6 tygodniach od zabiegu
Czy wszystko jest teraz w porządku ? Pytałam lekarza do którego chodzę od lat . Prowadził moje ciąże i robił 2xcc . Teraz też on robił zabieg . Mówił by odczekać 3 miesiące .

Czy wszystko jest teraz w porządku ? Pytałam lekarza do którego chodzę od lat . Prowadził moje ciąże i robił 2xcc . Teraz też on robił zabieg . Mówił by odczekać 3 miesiące .
Jedni mówią żeby poczekać, a inni, ze jak nie
ma problemu to można od razu się starać. Ja aktualnie jestem w 6 miesiącu i wszystko jest w porządku, dzidzia dobrze się rozwija. Jedynie na początku ciąży brałam duphaston, ale nie wiem czy to w sumie było konieczne.

My czekaliśmy 3 miesiące od łyżeczkowania, przemawia do mnie teoria że macica musi mieć czas się zagoic i szybka ciąża znacznie podwyższa ryzyko komplikacji ciążowych.

Witam jestem tu nowa na forum, ale też po poronieniu i mam pytanie bo od dziś biorę leki przygotowujące mnie do transferu i nie wiem czy estrofen mam brać razem z acardem czy osobno.

reklama
Przykro 😥

Do góry