reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

poronienie a kolejna ciąża

szczeslimamaminka

Zaciekawiona BB
Witam
15 września poronilam:(
okres dostałam po 4 tygodniach i.wspolzylam z partnerem po 4 tygodniach. Wszystko.jest w porządku
moje pytanie czy zajście.w.ciążę po poronieniu jest trudne?
Czy mogę być dobrej myśli ze uda sie zajść w ciążę bez problemów?
chcę bardzo wraz z partnerem dziecka ale staramy się rok.teraz się.udało i poronilam.. poproszę.o.jakąś.radę

reklama
czy zajście.w.ciążę po poronieniu jest trudne?
Niestety nie ma reguły. Zrób podstawowe badania: hormony, tarczyca itp. Znana jest przyczyna poronienia?
Nawet powinnaś. Psychika to często połowa sukcesu.

czy zajście.w.ciążę po poronieniu jest trudne?
Niestety nie ma reguły. Zrób podstawowe badania: hormony, tarczyca itp. Znana jest przyczyna poronienia?
Nawet powinnaś. Psychika to często połowa sukcesu.

przyczyna nie jest znana.
staram się myśleć pozytywnie ze będzie dobrze .
dodam że jedno dziecko już mam.i.nie było problemów a teraz to.
a.bardzo Pragnę mieć drugie maleństwo

Kolezanka na staraczkach zaszla odrazu miesiac po ;-)
Nie ma reguły .
Mozesz zrobić tak jak kolezanka wyzej proponuje badania:)

Witam
15 września poronilam:(
okres dostałam po 4 tygodniach i.wspolzylam z partnerem po 4 tygodniach. Wszystko.jest w porządku
moje pytanie czy zajście.w.ciążę po poronieniu jest trudne?
chcę bardzo wraz z partnerem dziecka ale staramy się rok.teraz się.udało i poronilam.. poproszę.o.jakąś.radę
Ja akurat poroniłam 7 września w październiku dostałam @ a w listopadzie już nie dostałam jestem obecnie w 8 tygodniu narazie jest wszystko dobrze mam brać luteine i jak to lekarz powiedział oszczędzać.

Ja bylam 3 razy w ciąży. najpierwurodzilam syna, ciaza i porod bez komplikacji. Pięć lat później poronilam ciążę na wczesnym etapie. Po dwóch latach od poronienia urodzilam cudowną córeczkę. Ciaza po poronieniu jest ciężka bo czlowiek zastanawia sie czy na pewno wszystko jest ok ale nie mozna dać się zwariować. odwiedź wątek Link do: Starania po straconej ciąży tam znajdziesz dziewczyny po stratach, kazda ma swoją historię i wszystkie razem świetnie podtrzymujasie na duchu

reklama
W 2011 urodziłam córkę, po pewnym czasie zaczęliśmy się starać o drugie dziecko, udało się dopiero po 1,5 roku i dokładnie jutro będzie rok kiedy dowiedziałam się o ciąży, niestety w 10 tygodniu serduszko się zatrzymało i 2.02 miałam zabieg. Dużo rozmawiałam z mężem o tym czy starać się od razu, czy odczekać dłuższy czas, ale uznaliśmy że nigdy nie będziemy przygotowani na kolejną ewentualną stratę. 7.04 dowiedziałam się że znów jestem w ciąży, nie powiem było ciężko wszytko budziło mój niepokój, wizyty najchętniej miałabym co tydzień, ale koniec końców 11 dni temu urodziłam kochana zdrową córeczkę.

Do góry