reklama
jasani
Fanka BB :)
Testy mogą być różnej czułości. Poza tym jak robisz je jeden po drugim to stężenie hcg w moczu też może być różne. Test najlepiej robić z porannego, pierwszego moczu. Lub po prostu w ciągu dnia odczekaj kilka godzin i dopiero wtedy zrób.
KarolinaDD
robiłam wczoraj rano dwa na raz, mocząc w moczu w kubeczku. Dzisiaj rano tak samo.Testy mogą być różnej czułości. Poza tym jak robisz je jeden po drugim to stężenie hcg w moczu też może być różne. Test najlepiej robić z porannego, pierwszego moczu. Lub po prostu w ciągu dnia odczekaj kilka godzin i dopiero wtedy zrób.
jasani
Ale po co tak robisz? Nie rozumiem takiej praktyki. Może testy są różnej czułości.robiłam wczoraj rano dwa na raz, mocząc w moczu w kubeczku. Dzisiaj rano tak samo.
KarolinaDD
No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączkiAle po co tak robisz? Nie rozumiem takiej praktyki. Może testy są różnej czułości.
jasani
Możliwe, że owulacja sie przesunęła. Nie kieruj się tym co piszą na testach. Zwykły chwyt marketingowy.No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączki
Każda z nas ma inne cykle, owulację, najlepiej zrobić betę i powtórzyć.moje kreski niestety są słabe
Moonstone
Moderator
KarolinaDD
rzeczywiście. Po stratach człowiek może się spodziewać wszystkiego. W głowie tyle myśle i emocjiZobacz załącznik 1426510
Tego samego dnia dwa różne testy
reklama
Kinga10204
Ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam testy egatywne zrobiłam kolejny test po tygodniu jak nie dostałam miesiączki i pozytyw bety też nie robiłam, bo mieszkałam za granicą a tam nie wykonują tego badania. Ciąża wcale młodsza nie była, bo wszystkie USG odpowiadały dacie ostatniej miesiączki. Dziś mam miesięcznego synka