reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia, testy ciazowe

reklama
Testy mogą być różnej czułości. Poza tym jak robisz je jeden po drugim to stężenie hcg w moczu też może być różne. Test najlepiej robić z porannego, pierwszego moczu. Lub po prostu w ciągu dnia odczekaj kilka godzin i dopiero wtedy zrób.

Testy mogą być różnej czułości. Poza tym jak robisz je jeden po drugim to stężenie hcg w moczu też może być różne. Test najlepiej robić z porannego, pierwszego moczu. Lub po prostu w ciągu dnia odczekaj kilka godzin i dopiero wtedy zrób.
robiłam wczoraj rano dwa na raz, mocząc w moczu w kubeczku. Dzisiaj rano tak samo.

No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączki 🥲
Możliwe, że owulacja sie przesunęła. Nie kieruj się tym co piszą na testach. Zwykły chwyt marketingowy.

No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączki 🥲
F509B48B-AE8D-410A-94F5-AD1CDEDD7B93.jpeg
Tego samego dnia dwa różne testy

reklama
Ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam testy egatywne zrobiłam kolejny test po tygodniu jak nie dostałam miesiączki i pozytyw 🙂bety też nie robiłam, bo mieszkałam za granicą a tam nie wykonują tego badania. Ciąża wcale młodsza nie była, bo wszystkie USG odpowiadały dacie ostatniej miesiączki. Dziś mam miesięcznego synka 🥰

Do góry