reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia, testy ciazowe

KarolinaDD

Fanka BB :)
Hej. Jestem po jednej zdrowej odnoszonej ciszy i dwóch poronieniach. Jednym w 9tc i jednym w 5tc. Dzisiaj powinnam dostac miesiączki. Wczoraj zrobiłam 2 testy, jeden wyszedł pozytywnie a jeden negatywnie. Dzisiaj powtórzyłam dwa testu, i ta sama sytuacja. Jeden pozytywnie a jeden negatywnie… z tym tez ze obie kreski były blade w pozytywnych testach. Nie wiem, nastawiam się na najgorsze, ze znów ciąża biochemiczna. 🙄 na tym etapie powinny być raczej mocne kreski, jak to jest z tymi testami? , zaraz zwariuje 😭

reklama

Załączniki

• DA19C97A-3A56-4FD8-A0B5-D8AA8C63BE92.jpg
    DA19C97A-3A56-4FD8-A0B5-D8AA8C63BE92.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 179
Hej. Jestem po jednej zdrowej odnoszonej ciszy i dwóch poronieniach. Jednym w 9tc i jednym w 5tc. Dzisiaj powinnam dostac miesiączki. Wczoraj zrobiłam 2 testy, jeden wyszedł pozytywnie a jeden negatywnie. Dzisiaj powtórzyłam dwa testu, i ta sama sytuacja. Jeden pozytywnie a jeden negatywnie… z tym tez ze obie kreski były blade w pozytywnych testach. Nie wiem, nastawiam się na najgorsze, ze znów ciąża biochemiczna. 🙄 na tym etapie powinny być raczej mocne kreski, jak to jest z tymi testami? , zaraz zwariuje 😭
Moja historia jest identyczna jak Twoja, aktualnie jestem w ciąży. W dniu spodziewanej miesiączki grube kreski. Beta dzień później już wysoka, po 48 h przyrost. Z racji poronień od początku jestem na heparynę, acardzie itd. trzymam kciuki.

Dla mnie pozytyw, z takiej kreski mam córeczkę
tez w dzień miesiączki ? Czy wcześniej robiłaś test? A i mieszkam chwilowo w Niemczech i tutaj się bety nie robi, ogólnie podchodzą tutaj do ciąży tak „luźno”. I nikt się nie przejmuje ze jestem dopiero po dwóch stratach, badań się nie zleca… (robiłam na własna rękę w Polsce i jestem zdrowa). No a wizytę mam za dwa tygodnie. 😞

Moja historia jest identyczna jak Twoja, aktualnie jestem w ciąży. W dniu spodziewanej miesiączki grube kreski. Beta dzień później już wysoka, po 48 h przyrost. Z racji poronień od początku jestem na heparynę, acardzie itd. trzymam kciuki.
moje kreski niestety są słabe 😞

reklama
Do góry