Barbinko ja leżałam pod 16 , więc niedaleko , ale spodenek w grochy nie kojarzę niestety , ja za to śmigałam cała w paski, spodnie plus szlafrok :-).
Dopiero jak przeczytałam o tym że martwisz sie prolaktyną, sama spojrzałam na wyniki i załamka, też miałaś sprawdzaną co 3 godziny ?
u mnie straszne skoki
11.00 - 54,90.
2.00 -29,53
5.00- 31,24.
8.00-13,66 , norma jest do 29, a mi z 13 nawet podskoczyło do 55
myślałam ze z tym nie mam problemu, bo prolaktyna zawsze wychodziła ok, a tu takie cyrki
Najgorsze jest że sie juz nakręciłam czytając w necie, ze takie skoki powodują poronienia, i ciężko jest unormować, bo za niska też nie moze być .. eh.. umówiłam się na poniedziałek z moją ginekolog zobaczymy co powie.
a Wy dziewczynki cos może wiecie na ten temat ??
Dopiero jak przeczytałam o tym że martwisz sie prolaktyną, sama spojrzałam na wyniki i załamka, też miałaś sprawdzaną co 3 godziny ?
u mnie straszne skoki
11.00 - 54,90.
2.00 -29,53
5.00- 31,24.
8.00-13,66 , norma jest do 29, a mi z 13 nawet podskoczyło do 55
myślałam ze z tym nie mam problemu, bo prolaktyna zawsze wychodziła ok, a tu takie cyrki
Najgorsze jest że sie juz nakręciłam czytając w necie, ze takie skoki powodują poronienia, i ciężko jest unormować, bo za niska też nie moze być .. eh.. umówiłam się na poniedziałek z moją ginekolog zobaczymy co powie.
a Wy dziewczynki cos może wiecie na ten temat ??