z całą pewnością trzeba sprobowacJakoś mi umknal Twój post z tym odnośnikiem do innego tematu. Dzięki wielkie,prawdziwa kopalnia wiedzy, super zebrane!!! Jak tak czytam to zaczynam mieć nadzieję, że z encorthonem się uda.
reklama
Jooaannaa32
Początkująca w BB
Natasza27
Fanka BB :)
Też go nie mialam i dwóch DS. Wynik lekarz zinterpretowal jako dobry [emoji6] patrzył tez na wyniki cytokin i IMK.Cześć dziewczyny Odebrałam dzisiaj wyniki KIR. Dobrze rozumiem, że jest ok? Daje mi do myślenia ten 2DL5...
Jooaannaa32
Początkująca w BB
Dzięki! NK mam 29%, po infekcjach jeszcze rośnie. Co to IMK?Też go nie mialam i dwóch DS. Wynik lekarz zinterpretowal jako dobry [emoji6] patrzył tez na wyniki cytokin i IMK.
Natasza27
IMK to ocena limfocytów badanie, które właśnie zawiera komórki NK. No to masz wysokie. Ja miałam 24 , do ciąży poniżej 12 muszą być.Dzięki! NK mam 29%, po infekcjach jeszcze rośnie. Co to IMK?
Trochę się wcinam ale o co chodzi z tym 2DL5 ?Też go nie mialam i dwóch DS. Wynik lekarz zinterpretowal jako dobry [emoji6] patrzył tez na wyniki cytokin i IMK.
Natasza27
Nie wiem [emoji85] po prostu napisałam, że też go nie mam. Najważniejsze są DS z tego co wiem.Trochę się wcinam ale o co chodzi z tym 2DL5 ?[emoji136]
Też nie mam.. a z dsów to mam tylko jeden i to ponoć nie najważniejszy bo 2ds2.Nie wiem [emoji85] po prostu napisałam, że też go nie mam. Najważniejsze są DS z tego co wiem.
A jak podchodzicie do tych kirów?
Ja zbadałam je po poronieniu chyba już z braku pomysłów no i z zalecenia Paśnika..
A macie w planach accofil ?
Bo ja dostałam ( aczkolwiek na razie się nie staram) i mam niezły mętlik w głowie.
Pierwsza ciąża szczęśliwa, druga nie.. ale jakoś nie wydaje mi się, żeby to kiry były powodem.
Już sama nie wiem
Witajcie Chciałabym się zapytać, czy mam prawidłowe Allo mlr. Mój wynik to 64,7%. Jest jedno ale... byłam wtedy w ciąży, a w zasadzie w trakcie poronienia. Zaszłam w nieplanowaną ciążę, a na termin tego badania czekaliśmy 2 miesiące i jeszcze goniło nas to, że za tydzień od wyników mamy immunologa. Czy taki wynik w poronionej ciąży jest dobry?
reklama
w ciąży allo mlr rośnie w naturalny sposób. To dobry wynik. Jednak nie wiesz jaki wynik masz teraz. Mógł trochę spaść.Witajcie Chciałabym się zapytać, czy mam prawidłowe Allo mlr. Mój wynik to 64,7%. Jest jedno ale... byłam wtedy w ciąży, a w zasadzie w trakcie poronienia. Zaszłam w nieplanowaną ciążę, a na termin tego badania czekaliśmy 2 miesiące i jeszcze goniło nas to, że za tydzień od wyników mamy immunologa. Czy taki wynik w poronionej ciąży jest dobry?
Podziel się: