reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczyny :) Odebrałam dzisiaj wyniki KIR. Dobrze rozumiem, że jest ok? Daje mi do myślenia ten 2DL5...

Załączniki

• Screenshot_20220126-211347_Office.jpg
    Screenshot_20220126-211347_Office.jpg
    109,1 KB · Wyświetleń: 84
Nie wiem [emoji85] po prostu napisałam, że też go nie mam. Najważniejsze są DS z tego co wiem.
Też nie mam.. a z dsów to mam tylko jeden i to ponoć nie najważniejszy bo 2ds2.
A jak podchodzicie do tych kirów?
Ja zbadałam je po poronieniu chyba już z braku pomysłów no i z zalecenia Paśnika..
A macie w planach accofil ?
Bo ja dostałam ( aczkolwiek na razie się nie staram) i mam niezły mętlik w głowie.
Pierwsza ciąża szczęśliwa, druga nie.. ale jakoś nie wydaje mi się, żeby to kiry były powodem.
Już sama nie wiem 💁

Witajcie :) Chciałabym się zapytać, czy mam prawidłowe Allo mlr. Mój wynik to 64,7%. Jest jedno ale... byłam wtedy w ciąży, a w zasadzie w trakcie poronienia. Zaszłam w nieplanowaną ciążę, a na termin tego badania czekaliśmy 2 miesiące i jeszcze goniło nas to, że za tydzień od wyników mamy immunologa. Czy taki wynik w poronionej ciąży jest dobry?

reklama
Witajcie :) Chciałabym się zapytać, czy mam prawidłowe Allo mlr. Mój wynik to 64,7%. Jest jedno ale... byłam wtedy w ciąży, a w zasadzie w trakcie poronienia. Zaszłam w nieplanowaną ciążę, a na termin tego badania czekaliśmy 2 miesiące i jeszcze goniło nas to, że za tydzień od wyników mamy immunologa. Czy taki wynik w poronionej ciąży jest dobry?
w ciąży allo mlr rośnie w naturalny sposób. To dobry wynik. Jednak nie wiesz jaki wynik masz teraz. Mógł trochę spaść.

Do góry