Gratuluję. Naprawdę szczerze gratuluję...teraz na zwierzo po poronieniu nie ma sensu sprawdzanie hormonów. Lepiej poczekać aż się wyregulują, chociaż jeden cykl i dopiero sprawdzić. Gdzie trzeba szukaj oszczędności. W walce o maleństwo każdy grosz się przyda. Ja też już miałam podchodzić do in vitro. I trafił się naturalsik. A mówili mi lekarze, że dzieci mieć nie będę. Tak więc wyreguluj ciało dieta, ruchem, jak trzeba lekami czy witaminami. Może ciebie też zaskoczy
Oczywiście codziennie robie trening, lubię bardzo ćwiczyć, oddycha mi to zle myśli. Dietę też mamy lekkostrawną, więc tu nic nie poprawię, ale na pewno sprawdzę te Ana czy tam coś i homocysteine .
Ja mam za chwile 32 lata więc tracę nadzieję a mój syn zaczyna kumać i dopytywać o rodzeństwo, akurat tak się szczęśliwie sklada że wszyscy w rodzinie mają powyżej 3 i 4 dzieci, dlatego mimo wszystko ja jestem ogromnie wdzięczna sobie, swoim komórkom jajowym i plemnikom męża za syna, który jest całym naszym światem.
Dużo dobrego życzę i bardzo dziękuję Ci za wskazówki. Nie znamy się,ale to wiele dla mnie znaczy