reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej hej. Czytam rzadko. Ja mialam zasniad po poronieniu. Tzn z zaśniadu zrobił się kosmówczak i rozsiał sie. Musze ustawić sobie jakieś powiadomienia bo nawet nie widziałam ze mnie wywołujecie.
Dziękuję że się odezwałaś. Szukałam kogoś z zasniadem dla koleżanki tu z forum, bo wyszedł jej po poronieniu. Ale już dałam jej namiar na dagmarie25 i coś tam się miała pytać ;)

reklama
@kubaa z encortonem to zależy z jakiego powodu dostajesz i w jakiej dawce. To w dużej mierze lekarz decyduje. Napisz co konkretnie chcesz wiedzie
Jaki kubaa?
Dziewczyny ma ktoś encorton na zbyciu?
Ja bym z tym encortonem była ostrożna i posłuchała doktora po prostu. Miałam z nim o sterydach wczoraj rozmowę i myślę, że on wie co robi i nie bez powodu. Na pewno nie kazałby Ci odstawić, jakby było coś nie tak, a naprawdę biorąć za długo można narobić sobie (i dziecku) kłopotów.

Ostatnia edycja:
Cześć,
Mam za sobą poronienie w lipcu 2020 , stwierdzony jest u mnie zespół antyfosfolipidowy. Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu. Możecie kogoś polecić?

Dziewczyny, powiedzcie mi, od którego tc schodzilyscie ze sterydu i do którego tc go w ogóle bralyscie? Bo mi się kojarzy że od 14tc schodziłam i do 16tc już nie brałam wcale, ale skleroza straszna :p

reklama
Do góry