bertha
Fanka BB :)
strasznie mi przykro...Niestety brak tętna dziewczyny ja już tyle nie staram się to koniec mam dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strasznie mi przykro...Niestety brak tętna dziewczyny ja już tyle nie staram się to koniec mam dość
Basia tak strasznie mi przykro, pamiętam jak pisałyśmy na początku Twojej walki . Nie ma słów,które by Cię teraz pocieszyły. Wiem o tym. Jednak masz w domu 5 latka prawda? Ciesz się nim z całych sił. Ja już mam prawie 40 lat, więc odpuszczam. Ty jesteś młodsza. ściskam Cię mocno:*Dziewczyny nie mam siły . Jeszcze wczoraj wieczorem słuchałam serduszka detektorem a dziś rano już brak tętna .
@Konwalia26 @iveo @burczuś tak jestem młodszą mam dopiero 30 lat i nie rozumiem. Kochana na immunologie miałam steryd ale widocznie to za mało . Wszystkie poronienia to początki 2 trymestru 15 12 a teraz 14 t. kiedy zaczyna pracować łożysko cis tu musi być nie tak . Leczyłam się u doktora Przybycienia. Mój synek tak bardzo marzył o bracie już chcieliśmy mu powiedzieć ...nie wiem co jest ze mną nie tak