@basiawol kochana po pierwsze bardzo Ci współczuję nic nie wróci straty której w tej chwili ponosisz. Jeżeli Cię to pocieszy ja z dr Przybycieniem też przeszłam przez jedną stratę a następna ciążę szczęśliwie donosiłam i to głównie on sprawiał że się nie poddawałam choć w chwili gdy mi mówił że tętna nie mam to szczerze go nienawidziłam
Myślę że immunologia raczej nie u Ciebie leki miałaś dobre a ciąża w miarę wysoko jeżeli mogę coś doradzić to weź skierowanie i zapisz się do szpitala Poradnia Nadkrzepliwosci Krwi w Krakowie na ul Skawińskiej według mnie miałaś już bardzo graniczne aptt może powinnaś mieć jednak większą dawkę heparyny albo inaczej rozłożona ja bym Ci sugerowała od razu po wyjściu ze szpitala zabrać skierowanie od lekarza rodzinnego i od razu z tym skierowaniem i cała teczka jechać się zapisać na możliwy najszybszy termin bo im szybciej po stracie wykonają badania tym bardziej będziesz mieć miarodajne wyniki.
Ja osobiście korzystałam z opieki szpitala i uważam że to był wielki plus mojego leczenia i tego że mam drugą córkę z piątej ciąży.