Anna 1988
Fanka BB :)
Ja biorę dwa razy dziennie rano i wieczoremHej dziewczyny czy któraś z was brała
metformax 500 albo glucophage
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę dwa razy dziennie rano i wieczoremHej dziewczyny czy któraś z was brała
metformax 500 albo glucophage
Zastrzyki na stymulację nie wiem czy powinnaś brać, ale te na pęknięcie koniecznie, bo jest ryzyko, ze się zrobią torbiele. Idź do lekarza na ten monitoring.
szczerze mówiąc nie oprócz tego że schudłam na tych lekachA czy zauważyłaś jakaś różnice biorąc jedno albo drugie ?
trzymam cichutko kciuki@magda1208 Madziu ok zaczęliśmy powoli starania o dzidzie myślę że w kolejnym cyklu już tak na pełne obroty hehe. Przybycień przyjmuje więc się nie poddaje dbam o siebie i czekam co mi życie przyniesie.Michalek modli się codziennie o braciszka a ja po cichutku z nim. Ucałuj córeczkę
szczerze mówiąc nie oprócz tego że schudłam na tych lekach
trzymam cichutko kciuki
@magda1208 witaj kochana
Cześć dziewczyny jestem w 5 tyg 4 dniu ciąży. W środę byłam w Łodzi na doszczepianiu i na wizycie z usg. Z badania usg wyszło ze ciąza prawidłowo umiejscowiona w macicy crl 1,2 mm a na serduszko jeszcze za wcześnie. Teoretycznie wszystko okey ale niestety jak przedwczoraj i wczoraj aplikowałam sobie luteinę dopochwowo to zauważyłam zabrudzone pozostałości wyjmując aplikator nie było tam krwi a kolor brązowawy kawa z mlekiem. Wczesniej z tydzień tez miałam taka sytuacje przy aplikacji luteiny ale to było jednorazowe i z tego wszystkiego na wizycie zapomniałam o to zapytać. Dziś rano na wkładce kolor kawy z mlekiem co mnie bardzo niepokoi ponieważ jestem już po 4 stratach i te oznaki zawsze kończyły się jednym poza tym brzuch mnie nie boli piersi dalej są powiększone i pobolewają.. czy takie plamienie może być spowodowane uszkodzeniem jakiejś ścianki aplikatorem bądź może mieć na to wpływ nadżerka która posiadam ? Plamienia nie są intensywne, to jest po prostu wypływająca luteina nie w kolorze białym a w kolorze kawy z mlekiem. We wtorek wieczorem mam kolejna wizytę z usg i pewnie dowiem się czegoś więcej ale wiecie jak to jest do tego czasu można oszaleć. Boje się tylko żeby to nie był początek końca..
Bardzo możliwe że to od aplikatora, że sobie nim tam coś podrazniasz. Zalecają żeby w ciąży właśnie dlatego nie używać aplikatora tylko robić to palcem spokojnie, myślę że nic złego się nie dzieje. Może zapytaj lekarza czy możesz.zmienic luteine na podjezykowa? Jeśli nie ma problemu z szyjka to może lekarz się zgodzi. A póki co schowaj aplikator
U mnie ok. Staran już nie poczynam. Zresztą coraz bardziej odczuwam że to co robimy może odbić się na naszym zdrowiu później.. ale i tak warto walczyć bo uśmiech i psoty mojego malucha wszystko wynagradzaja i obyśmy teraz żyli jak najdłużejCo u Was.?
Jak chłopaki.?