Ja też dla pocieszenia powiem Ci, że w każdej jednej ciąży, czy tej prawidłowej czy w tych które poroniłam zawsze mam plamienia/krwawienia i wydaje mi się, że taka już moja uroda.. Daj znać koniecznie po wizycieOkey to od dzisiaj chowam aplikator i będę wkładać luteinę palcem, a jeśli chodzi o zmianę luteiny dopochwowej na ustna to możliwe ze nie będzie to takie łatwe do zmiany ponieważ póki co mam spora dawkę dopochwowej bo 2x dziennie po 2 tabletki gdzie dawka jednej tabletki to 100. Zobaczymy mam nadzieje ze jak już dzisiaj nie będę używać aplikatora to jutro bądź we wtorek już żadnego koloru kawy z mlekiem na wkładce nie zobaczę. Strasznie się boje po tych wszystkich stratach które przeszłam ale trzeba trzymać nerwy na wodzy i być dobrej myśli żeby nie zaszkodzić maleństwu..
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Okey to od dzisiaj chowam aplikator i będę wkładać luteinę palcem, a jeśli chodzi o zmianę luteiny dopochwowej na ustna to możliwe ze nie będzie to takie łatwe do zmiany ponieważ póki co mam spora dawkę dopochwowej bo 2x dziennie po 2 tabletki gdzie dawka jednej tabletki to 100. Zobaczymy mam nadzieje ze jak już dzisiaj nie będę używać aplikatora to jutro bądź we wtorek już żadnego koloru kawy z mlekiem na wkładce nie zobaczę. Strasznie się boje po tych wszystkich stratach które przeszłam ale trzeba trzymać nerwy na wodzy i być dobrej myśli żeby nie zaszkodzić maleństwu..
Taka dawka to akurat żadna przeszkoda. Bardziej chodzi o szyjke, bo ta luteine dopocheowe działa też na nią w dobrym znaczeniu. Ja brałam luteine podjezykowa, chociaż jest przeokropna w smaku dla mnie. I brałam 3x3 więc 450mg na dobę. Twoje 400 też się da ogarnąć bez.problemu
Ja brałam dopiero po potwierdzonej owulacjiDziewczyny jak bralyscie acard??? Po owulacji dopiero??? Czy cały cykl?
Anna 1988
Cały cykl, nawet w okres. Acard 150. Po owulacji heparynaDziewczyny jak bralyscie acard??? Po owulacji dopiero??? Czy cały cykl?
Oczekujaca123
Cały cykl
Dziewczyny jak bralyscie acard??? Po owulacji dopiero??? Czy cały cykl?
Ja brałam cały cykl już na 3 miesiące przed ciążą (75)Dziewczyny jak bralyscie acard??? Po owulacji dopiero??? Czy cały cykl?
reklama
Podziel się: