To u mnie nie mogłaby być kwestia tego, bo syn to cały mąż@szkala ja allo 3,6% na lekach i tez P mi mówił o tym, ze jeśli dziecko odziedziczy więcej moich cech to się uda. Udało się. Chyba coś w tym jest bo mój syn wyglada idento jak ja w jego wieku...
reklama
Dziewczyny, jeśli macie pytania do ginekologa i to eksperta i fest specjalisty to nie przegapcie i wrzucajcie Link do: 14.05 godz. 15:00 zadaj pytanie prof. A. Jakimiukowi ginekologowi; specjaliście w dziedzinie perinatologii
dagmarie25
Fanka BB :)
Charlotte21
No cudo ! gratulacje! Dlugasny synek jak się czujesz ?Kochane wpadam napisać że 7.05 przyszedł na świat mój synek Wiktor 3480g, 58cm <3
dagmarie25
Dobrze, dzisiaj wychodzimy że szpitala po próbie sn skończyło się na cc. Mały się trochę pospieszył na ten świat ale na szczęście to duży i silny chłopiec jest cudny. Niestety mamy problemy z laktacja więc dokarmiamy się mm. A Ty jak tam? Jeszcze w dwupaku?No cudo ! gratulacje! Dlugasny synek jak się czujesz ?
Charlotte21
Widocznie już nie potrzebował być w brzuszku. za to mojej spasowalo i nie chce wyjść już druga nocka w szpitalu i tylko lekkie postępy. Grunt że Maluch je i zadowolonyDobrze, dzisiaj wychodzimy że szpitala po próbie sn skończyło się na cc. Mały się trochę pospieszył na ten świat ale na szczęście to duży i silny chłopiec jest cudny. Niestety mamy problemy z laktacja więc dokarmiamy się mm. A Ty jak tam? Jeszcze w dwupaku?
Porzeczka1234
Wspaniale ❤. Doczekałaś się! Cudny ❤Kochane wpadam napisać że 7.05 przyszedł na świat mój synek Wiktor 3480g, 58cm <3
Mleko będzie tylko nie stresuj się po cc 3-4 dni trzeba czekać dokarmiaj mm tylko przystawiaj do piersi przed każdym karmieniem. Serdecznie gratuluję bardzo się cieszę
roki_1991
Kochane wpadam napisać że 7.05 przyszedł na świat mój synek Wiktor 3480g, 58cm <3
Ogromne gratulacje
Gratulacje, cudny po prostuKochane wpadam napisać że 7.05 przyszedł na świat mój synek Wiktor 3480g, 58cm <3
reklama
Żana10
Aktywna w BB
Kochane wpadam napisać że 7.05 przyszedł na świat mój synek Wiktor 3480g, 58cm <3
Gratulacje Kochana jest śliczny
Podziel się: