reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Dakita30 mimo że ufam profesorowi to heparyny za cholere bym nie odstawiła :) U nas ciężko już, mam skurcze, oststnio dostalam skierowanie do szpitala bo wód było mało ale kontrolne usg po paru dniach j Wszystko ok na szczęście. Wypożyczyłam domowe ktg do porodu :D miałam mieć w szpitalu ale obecnie cóż....wolę zapłacić i robić w domu. Wiktor jest duży bo w 34tc już 2400g więc raczej sporawy :D
U Ciebie leci ta ciąża! Już polowkowe, matko ale zleciało.... <3 A jak.sie czujesz ?

reklama
Cześć dziewczyny jestem właśnie w drodze do Łodzi. Dziś doszczepienie w wersji której jeszcze nie miałam tj. Mąż + dawca i o 14:15 wizyta.. mam zamiar zapytać dziś ponownie Profesora ile daje nam szans na donoszenie ciazy po kolejnych badaniach, pomimo ze po pierwszych badaniach mówił ze daje praktycznie 100% szans tak ja jeszcze wole dzisiaj dopytać żeby być pewna ze nic się nie zmieniło od ostatniego razu 😉tak to już jest ze człowiek taki niedowiarek z natury 😉 w tym cyklu podejmiemy kolejna próbę po 0,5 rocznej przerwie 3-Majcie kciuki ✊
Buziaki i miłego dnia wam życzę 😊😙

Co do krwawień i plamień gonię Wikunie, zaczęło się w 10 tygodniu, a już jestem 14+6, a końca nie widać, ale najważniejsze, że z maleństwem na szczęście wszystko dobrze.. Marzę o tym, żeby to się skończyło, żeby się zacząć w pełni cieszyć ciąża ☺️ Zazdroszczę połówkowych badań, a tych bardziej zaawansowanych ciąż to już w ogóle 😍 A starającym się dziewczynom powodzenia, żeby ten cykl był szczęśliwy ❤️!!!

@Dakita30 mimo że ufam profesorowi to heparyny za cholere bym nie odstawiła :) U nas ciężko już, mam skurcze, oststnio dostalam skierowanie do szpitala bo wód było mało ale kontrolne usg po paru dniach j Wszystko ok na szczęście. Wypożyczyłam domowe ktg do porodu :D miałam mieć w szpitalu ale obecnie cóż....wolę zapłacić i robić w domu. Wiktor jest duży bo w 34tc już 2400g więc raczej sporawy :D
U Ciebie leci ta ciąża! Już polowkowe, matko ale zleciało.... <3 A jak.sie czujesz ?
Dziękuję, czuję się jak całą ciążę bardzo dobrze ☺️ no właśnie widzisz, mam okropny mętlik z tą heparyna, ja napiszę profesorowi, że się boję odstawienia i jeśli mi i dziecku to nie zaszkodzi to zechce kontynuować do porodu. Zobaczę co mi odpisze :)
Super że masz ktg w domu, wcale się nie dziwię że nie chcesz iść do szpitala.w obecnej sytuacji, tym bardziej że to nie kilka dni a jednak ok 5-6tygodni. Trzymam za Was kciuki cały czas ✊ a że synek duży to dobrze, Ty chyba masz umówiona cesarkę więc nie musisz się tym przerażać. Ja pytałam na połówkowym syna Profesora i Profesora czy mam wskazania do CC i nie więc jak nic się nie zmieni to będę pewnie zaczynać rodzić naturalnie, a jak się skończy to zobaczymy 🙂

Dziękuję, czuję się jak całą ciążę bardzo dobrze ☺️ no właśnie widzisz, mam okropny mętlik z tą heparyna, ja napiszę profesorowi, że się boję odstawienia i jeśli mi i dziecku to nie zaszkodzi to zechce kontynuować do porodu. Zobaczę co mi odpisze :)
Super że masz ktg w domu, wcale się nie dziwię że nie chcesz iść do szpitala.w obecnej sytuacji, tym bardziej że to nie kilka dni a jednak ok 5-6tygodni. Trzymam za Was kciuki cały czas ✊ a że synek duży to dobrze, Ty chyba masz umówiona cesarkę więc nie musisz się tym przerażać. Ja pytałam na połówkowym syna Profesora i Profesora czy mam wskazania do CC i nie więc jak nic się nie zmieni to będę pewnie zaczynać rodzić naturalnie, a jak się skończy to zobaczymy 🙂
Ja mam 35tc, koło 38tc będziemy się pewnie rozwiązywać. Ja ze względu na aps mam mieć wcześniej zakończona ciążę A chciałabym spróbować naturalnie więc pewnie będziemy wywoływać w 38tc. Liczę jeszcze 3-4tyg :D już czekam na to spotkanie z synkiem <3 dluzy mi sie bardzo.
Super zs dobrze sie czujesz :* oby DO Twojego porodu to wszystko się wyciszylo bo teraz strach iść do szpitala czy na badania.... to domowe ktg polecam bo można robić do woli i każde badanie ocenia lekarz :)
Fajnie że nie masz wskazań do cc! Ja niestety mam ale że wzgeldu na koronawirusa chce spróbować sn mlze się uda :D

Co do krwawień i plamień gonię Wikunie, zaczęło się w 10 tygodniu, a już jestem 14+6, a końca nie widać, ale najważniejsze, że z maleństwem na szczęście wszystko dobrze.. Marzę o tym, żeby to się skończyło, żeby się zacząć w pełni cieszyć ciąża [emoji3526] Zazdroszczę połówkowych badań, a tych bardziej zaawansowanych ciąż to już w ogóle [emoji7] A starającym się dziewczynom powodzenia, żeby ten cykl był szczęśliwy [emoji3590]!!!
sówka91 mocno trzymam kciuki za Ciebie bo gdyby mi sie udalo to bylybysmy na tym samym etapie ciąży [emoji110]

@Dakita30 ja bym nie odstawiala heparyny. Ja mialam zastrzyk ostatni o polnocy w szpitalu a rano planowe cc. I po cieciu znow o polnocy zastrzyk. I tak 28dni po porodzie. Nie bylo problemu podczas cesarki mimo ze trwala ponad godzine bo robili mi "porzadek" w brzuchu. Mialam zrosty itd po poprzednim cc.

Dziewczynki kciukam za wszystkie staraczki i brzuchatki, aby bylo szczesliwie i do końca dotrwane [emoji846][emoji110]

Cześć dziewczyny jestem właśnie w drodze do Łodzi. Dziś doszczepienie w wersji której jeszcze nie miałam tj. Mąż + dawca i o 14:15 wizyta.. mam zamiar zapytać dziś ponownie Profesora ile daje nam szans na donoszenie ciazy po kolejnych badaniach, pomimo ze po pierwszych badaniach mówił ze daje praktycznie 100% szans tak ja jeszcze wole dzisiaj dopytać żeby być pewna ze nic się nie zmieniło od ostatniego razu 😉tak to już jest ze człowiek taki niedowiarek z natury 😉 w tym cyklu podejmiemy kolejna próbę po 0,5 rocznej przerwie 3-Majcie kciuki ✊
Buziaki i miłego dnia wam życzę 😊😙

reklama
Cześć, mam pytanie miałaś dziś normalnie szczepienie mąż+dawca? Bo ja miałam mieć drugie szczepienie od samego dawcy i mam odwołane przez pandemie...
jestem ciekawa czy już normalnie szczepią, czy są jeszcze wstrzymane...

Do góry